- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Jah, két hete vágtam el a pincében pakolás közben úgy a mutatóujjamat, hogy pont középen szeli ketté a vágás jó mélyen, kíváncsi vagyok mennyire jön helyre. Ha lenne ujjlenyomatos azonosítás, akkor most jó rábaltáztam volna... Szóval önmagában az sem lenne üdvözítő megoldás, bár tény, hogy egy olyan dolog, amit nem tudsz elveszíteni és mindig veled van jobb, mint egy jelszó.
A hardverkulcs+jelszó (PIN-kód) egy jó megoldás, (főleg, ha egyéb biztonsági faktor is van mellé, pl. egy speciális böngésző a hardverkulcson, ami egy R/O partícióról fut. HA már biztonság, akkor legyünk paranoiásak rendesen.) De akkor meg jön a kérdés, hogy ki, hogy fizeti, hogyan lehet pótolni és helyettesíteni. Ezt inkább egy opcionális megoldásként tudnám elképzelni, aki akarja megfizeti, és biztonságban érzi magát (khm) aki meg nem, az jelszavazik tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő