Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
válasz
Cathfaern #39 üzenetére
Ez baromira nem igaz!
Mármint a 2. állításod.Nekem egy toshiba laptopon van ujjlenyomat azonosítóm - nem tudom,hogyan működik - és pár évvel ezelőtt nagy vagányan a jobb mutatóujjamat, ami regisztrálva van a laptophoz majdnem levágtam. (mert én kemény vagyok és egy tárcsaféket egy ujjal is meg tudok állítani és valóban csak majdnem az ujjbegyem bánta)
Jelenleg is látható rajta a forradás (mert továbbra is kemény voltam és nem mentem kórházba összevarratni)
pont az érintett területen és minden hiba nélkül azonosít a gép mind a mai napig! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i5930, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest