Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Jah, két hete vágtam el a pincében pakolás közben úgy a mutatóujjamat, hogy pont középen szeli ketté a vágás jó mélyen, kíváncsi vagyok mennyire jön helyre. Ha lenne ujjlenyomatos azonosítás, akkor most jó rábaltáztam volna... Szóval önmagában az sem lenne üdvözítő megoldás, bár tény, hogy egy olyan dolog, amit nem tudsz elveszíteni és mindig veled van jobb, mint egy jelszó.
A hardverkulcs+jelszó (PIN-kód) egy jó megoldás, (főleg, ha egyéb biztonsági faktor is van mellé, pl. egy speciális böngésző a hardverkulcson, ami egy R/O partícióról fut. HA már biztonság, akkor legyünk paranoiásak rendesen.) De akkor meg jön a kérdés, hogy ki, hogy fizeti, hogyan lehet pótolni és helyettesíteni. Ezt inkább egy opcionális megoldásként tudnám elképzelni, aki akarja megfizeti, és biztonságban érzi magát (khm) aki meg nem, az jelszavazik tovább...
-
ZooLee
senior tag
válasz
banhammer #32 üzenetére
Márpedig nem tudják. Én bankban dolgozom, és annak ellenére, hogy a belső ellenőrzés tűzzel-vassal irtja, még mindig van monitorra ragasztott jelszó...
De nem is nem tudják megjegyezni, hanem inkább nem érdekli őket, nem hiszik el, hogy ez egy tényleges veszély, amíg velük is meg nem történik egy ilyen eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest