- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Jah, két hete vágtam el a pincében pakolás közben úgy a mutatóujjamat, hogy pont középen szeli ketté a vágás jó mélyen, kíváncsi vagyok mennyire jön helyre. Ha lenne ujjlenyomatos azonosítás, akkor most jó rábaltáztam volna... Szóval önmagában az sem lenne üdvözítő megoldás, bár tény, hogy egy olyan dolog, amit nem tudsz elveszíteni és mindig veled van jobb, mint egy jelszó.
A hardverkulcs+jelszó (PIN-kód) egy jó megoldás, (főleg, ha egyéb biztonsági faktor is van mellé, pl. egy speciális böngésző a hardverkulcson, ami egy R/O partícióról fut. HA már biztonság, akkor legyünk paranoiásak rendesen.) De akkor meg jön a kérdés, hogy ki, hogy fizeti, hogyan lehet pótolni és helyettesíteni. Ezt inkább egy opcionális megoldásként tudnám elképzelni, aki akarja megfizeti, és biztonságban érzi magát (khm) aki meg nem, az jelszavazik tovább...
-
ZooLee
senior tag
válasz
banhammer #32 üzenetére
Márpedig nem tudják. Én bankban dolgozom, és annak ellenére, hogy a belső ellenőrzés tűzzel-vassal irtja, még mindig van monitorra ragasztott jelszó...
De nem is nem tudják megjegyezni, hanem inkább nem érdekli őket, nem hiszik el, hogy ez egy tényleges veszély, amíg velük is meg nem történik egy ilyen eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest