Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Jah, két hete vágtam el a pincében pakolás közben úgy a mutatóujjamat, hogy pont középen szeli ketté a vágás jó mélyen, kíváncsi vagyok mennyire jön helyre. Ha lenne ujjlenyomatos azonosítás, akkor most jó rábaltáztam volna... Szóval önmagában az sem lenne üdvözítő megoldás, bár tény, hogy egy olyan dolog, amit nem tudsz elveszíteni és mindig veled van jobb, mint egy jelszó.
A hardverkulcs+jelszó (PIN-kód) egy jó megoldás, (főleg, ha egyéb biztonsági faktor is van mellé, pl. egy speciális böngésző a hardverkulcson, ami egy R/O partícióról fut. HA már biztonság, akkor legyünk paranoiásak rendesen.) De akkor meg jön a kérdés, hogy ki, hogy fizeti, hogyan lehet pótolni és helyettesíteni. Ezt inkább egy opcionális megoldásként tudnám elképzelni, aki akarja megfizeti, és biztonságban érzi magát (khm) aki meg nem, az jelszavazik tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest