Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
válasz
Felhőtakaró #25 üzenetére
Q 9400, mivel lga775 foglalat van a lapon. Nézegettem anno erősebbet, de mind horror áron volt, nem érte meg. 2x4 GB ram + ssd, így egy darabig még jó lesz talán...
-
törölt tag
Teljesítményben ugyanazt hozta az LP 750Ti, mint a nagyobbak. Gondolom itt is úgy lesz. Jól összerakott kártyák ezek. Gondolom jobb minőségű anyagokból rakják össze, hogy jobban bírják a melegedést. Drágábbak is általában, mint a nagyobb változatok. Igen, célja az LP-nek az ITX gépek felvértezése diszkrét grafikus adapterrel
-
Zsocz
csendes tag
Amiatt , hogy LP és jóval kissebbek a ventik , nem lesz túl hangos terhelés alatt?
Meg ahogy nézem az LP verzióknak azért mindig alacsonyabb az órajelük , gondolom ezért is olcsóbbak mint az alap verziók.
-
törölt tag
Nekem volt egy 750Ti ugyanilyen kivitelezéssel. Meg voltam vele elégedve, hasított, ahogy az elvárt. Hűtése is rendben volt sok órányi GTA V után kb 70 fok körül tetőzött. Nem volt hangos, a házventik elnyomták.
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Ez az első olyan kiszemelt nvidiás kártya, ami nagyon tetszik. Nekem teljesen mindegy lenne az LP, de ez most komolyan megfogott, annak ellenére, hogy AMD fan vagyok.
-
Chaser
legenda
válasz
Felhőtakaró #14 üzenetére
lp vga-hoz nyilván adnak lp hátlapot, anélkül nem sokat ér lp házba
-
Felhőtakaró
tag
Én nemnagyon értek hozzá, de úgy gondolom ennek a kialakításnak akkor van értelme ha jár hozzá low profil bracklet. Erröl nem esett eddig szó seholsem. -.- amit én vettem low profil vga-t ahhoz kaptam low profil bracleteket nem is eggyet.... de ha valaki rászánja magát a vásárlásra és pont azért mert alacsony a nyák azt azért gondolom jó lenne tudnia nem ?
-
atis78
tag
Keszithetnenek meg single slotos megoldast is.
Nekem csak az jonne szoba abbol pedig egyenlore csak RX 460 letezik.. -
Chaser
legenda
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
750ti-nél nem spórolták ki, nem valószínű, h itt kezdik el
neweggen ha rájuk keresel sztem van fenn szép termék portfolió -
törölt tag
A DVI-t elég rossz helyre tették.
-
macilaci78
nagyúr
És LP hátlap lesz-e?
-
Z10N
veterán
"Természetesen egyik kártya sem rendelkezik kiegészítő külső PCI Express tápcsatlakozóval"
Morcos kis itx konfigot lehet belole epiteni, de meg munkara sem utolso a kimenetek szama miatt.
Sokan 460/PRO-bol vartak ilyenre.
-
Fred23
nagyúr
Nem is csúnyák!
-
Graphics
Jómunkásember
Na ez már tetszik, végre értelmes szintű VGA.
Habár nem igazán játszok, de rengeteg vékony gép van, amibe ez jó szolgálatot tenne.
Legutóbbi a GTX750 Ti LP volt.
-
raskolnikoff
őstag
Éljen éljen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest