- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Egyébként én is sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen tápot is vegyek. Végül az eredetileg kinézett 500 wattos táp helyett egy 450 wattos 80+ hatékonyságú tápot választottam, és nem bántam meg
2005-ben addig osztottam-szoroztam, hogy FSP Zent vettem a gepemhez, mondvan a 300W boven sok, meg milyen jo lesz, hogy nem kell hallgatni a tapventit.
Feneket, jol megsult a tap, majd a cseretap is bedoglott.Vegul kenytelen voltam rafizetni egy Corsair HX520-ra, mert a Zennel azonos aru VX450-et eppen nem lehetett kapni.
Ez viszont nagyon overkill egy max 270W-ot fogyaszto gepre, de legalabb nem hallani a ventijet ilyen kicsi terheles mellett.
Azota sem volt kedvem lecserelni kisebbre, mert a 80+ Bronzenal hatekonyabb kicsi tapokat elegge elszallt aron osztogatjak.Tobb ertelme lenne egy korszerubb, kevesebbet zabalo VGA kartya beujitasanak, GTX460-nak eleg nagy az etvagya.
-
nyunyu
félisten
Talán senki sem lepődik meg azon, hogy a Fractal Design nem gyárt tápot, hanem ezt a folyamatot a kínai HEC (High-Quality Evolution Commitment) márkát birtokló Comucase vállalattal végezteti, mely egy középkategóriás OEM gyártó különböző hatékonysági szintű termékekkel.
Kimaradt a P a Compucasebol.
Tap fronton nem egy felkapott gyarto, inkabb az oco cuccaikrol ismertek, nem a minosegukrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest