- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Egyébként én is sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen tápot is vegyek. Végül az eredetileg kinézett 500 wattos táp helyett egy 450 wattos 80+ hatékonyságú tápot választottam, és nem bántam meg

2005-ben addig osztottam-szoroztam, hogy FSP Zent vettem a gepemhez, mondvan a 300W boven sok, meg milyen jo lesz, hogy nem kell hallgatni a tapventit.
Feneket, jol megsult a tap, majd a cseretap is bedoglott.Vegul kenytelen voltam rafizetni egy Corsair HX520-ra, mert a Zennel azonos aru VX450-et eppen nem lehetett kapni.
Ez viszont nagyon overkill egy max 270W-ot fogyaszto gepre, de legalabb nem hallani a ventijet ilyen kicsi terheles mellett.
Azota sem volt kedvem lecserelni kisebbre, mert a 80+ Bronzenal hatekonyabb kicsi tapokat elegge elszallt aron osztogatjak.Tobb ertelme lenne egy korszerubb, kevesebbet zabalo VGA kartya beujitasanak, GTX460-nak eleg nagy az etvagya.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VPN topic
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest