- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Egyébként én is sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen tápot is vegyek. Végül az eredetileg kinézett 500 wattos táp helyett egy 450 wattos 80+ hatékonyságú tápot választottam, és nem bántam meg

2005-ben addig osztottam-szoroztam, hogy FSP Zent vettem a gepemhez, mondvan a 300W boven sok, meg milyen jo lesz, hogy nem kell hallgatni a tapventit.
Feneket, jol megsult a tap, majd a cseretap is bedoglott.Vegul kenytelen voltam rafizetni egy Corsair HX520-ra, mert a Zennel azonos aru VX450-et eppen nem lehetett kapni.
Ez viszont nagyon overkill egy max 270W-ot fogyaszto gepre, de legalabb nem hallani a ventijet ilyen kicsi terheles mellett.
Azota sem volt kedvem lecserelni kisebbre, mert a 80+ Bronzenal hatekonyabb kicsi tapokat elegge elszallt aron osztogatjak.Tobb ertelme lenne egy korszerubb, kevesebbet zabalo VGA kartya beujitasanak, GTX460-nak eleg nagy az etvagya.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest