Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Codegen-szindrómának nem nevezhető, mert a Codegen-nek más kategóriában sem volt neve soha, és nem is lesz... Egyszerűbb új céget alapítaniuk / lehet meg is tették már rég... /
Egyszerű, én inkább Cooler Master szindrómának hívnám, mivel hasonló területről, hasonlóra tévedtek itt is..
Csak míg a Cooler Master árusít normális belsővel tápot, és veszélyessel is, addig a Fractal a HEC-től vesz beleket. Külföldi terheléses tesztekre lenne szükség, de már keresem
és meg is találtam. Only angoltudóknakA belső megegyezik a Cougar táp belsejével /Cougar-CMX-V2-700-W/ csak 750W-ra tekerve. Illetve a Cougar tápban fizettek a minőségért, így ott japán kondik vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és meg is találtam.
)