Új hozzászólás Aktív témák
-
csuszi
aktív tag
válasz
guriga1234 #77 üzenetére
elkepeszto alacsony az erzelmi intelligenciad. csak szolok, fejlesztheto.
nem, nem vagyok a piac. most mondok egy meglepot, nekem sem kell. nem errol van szo te jo isten, hanem arrol, hogy egy altalanossagrol szolo vitaban a te egyeni szocproblemad, gyerekvallalasod, reggelid nem mervado. anekdotikus erveles. es most jon egy hatalmas titok, az en reggelim, macskam, kutyam se szamit. en se vagyok a piac.
a piac 7milliard ember egy bizonyos meretu halmaza. nem vagy a resze. felfogta a fel ph.
de amikor olvasok egy cikket teszem azt a noi ruzsokrol, akkor kepes vagyok felfogni, hogy a nok egy bizonyos hanyadanak ez kell es nem azon vergodok, hogy a nok milyen idiotak hogy nekik ez kell. es a cikkironak nem kell minden egyes olvasonak a helyebe kepzelnie magat, csak abba a borebe, akinek kell es jol jar e vele. nem kell a cikkironak teged gyozkodnie, es abc sorrendben minden olvason vegigmennie.
"Kértem is a cikkírót, hogy az én konkrét esetemben mit lehetne tenni,"
a te konkret esetedben azt lehetne tenni, hogy nem figyel rad az ember. ez 99%ban sikerul is, de ma tullepted az ingerkuszobom a hihetetlen egoizmusoddal.befejezted. vegre.
-
LouiS22
veterán
válasz
guriga1234 #77 üzenetére
Tessék: [link]
Bár biztosan nem fog megfelelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motoros topic
- Honor 400 Pro - gép a képben
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest