- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nos, el sem hiszem, hogy van ember aki érti, hogy kell ezt csinálni és megfelelő módon próbálja demonstrálni nekem, hogy tévedtem...
Ez ugye valami februárinál újabb HWiNFO-ból van?
Most abba nem akarok belemenni, hogy a vitapartneremnek vagy bárki másnak volt-e módja ezt akkor látni, amikor még lehetséges volt RX5x00 szériás meg RTX20xx-es VGA-t újonnan venni...Maradjunk annyiban, hogy beismerem a tévedésem és köszönöm a kiigazítást!
-
Kansas
addikt
válasz
katyilkadr #114 üzenetére
Ez is érdekes eset... melyik verzióról mentél vissza a 2019-esre?
-
-
Kansas
addikt
Hát cseréld le, most egész jó árat kaphatnál érte a bányászbékáktól...
Vagy esetleg ventit is cserélhetsz, ha nem a szélhang sok, hanem csapágyasra lett hajtva... másfél perc, egy csavar per venti.
Teszem hozzá az 5700XT a maga max. 265W-jával aligha hasonlítható olajkályhákhoz, vagy ha szerinted igen, akkor a 300/350+W-os új szériás kártyák(mindkét oldalon) micsodák vajon?Lehet hogy némi portalanítás is segítene, ha esetleg eltömődtek volna a lamellák, vagy kicsit megtolni a ház légmozgását, mert a Nitro nem blower, igényli, hogy a házból el legyen távolítva a hő amit lefúj magáról, ha befülled, nem csoda, hogy a ventik felpörgetésével próbál kompenzálni...
-
Kansas
addikt
válasz
Hegyirabló #64 üzenetére
Azt csinálsz amit akarsz a saját gépeddel. A fórumon viszont nem vagy egyedül, a magam részéről díjaznám, ha nem raknád tele bullshittel.
Kétlem, hogy ilyen nehéz felfogni, mint ahogy te előadod.
-
Kansas
addikt
válasz
Hegyirabló #58 üzenetére
Elolvastam és felfogtam azt a részt is, csak irreleváns. Van AMD hardvered, frankó. Mit vársz érte, kitüntetést?
"Hihetetlen, mi, hogy vannak emberek, akik tudatosan vásárolnak, és nem a trendek után mennek!" - Az, hihetetlen, hoigy tudatos vásárlásnak akarod eladni azt, ami kb. olyan szintű problémán fennakadás, mint hogy milyen színű a kártya és van-e rajta RGB... ez már nem is első hanem nulladik világbeli probléma.
Szerencsére nem az én VGA-im sorsáról döntesz, hanem a magadéiról, szóval csinálsz amit akarsz, nekem tökmindegy, csak a világfájdalmadból adhatnál lejjebb, amit azon a +3-5W-on (ha van egyáltalán annyi) érzel, ami idle-ben fűtötte a GPU-dat. Kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb hardveres problémád életedben!
-
Kansas
addikt
válasz
Hegyirabló #52 üzenetére
Engedélyt nem kell kérned, de baromira unalmas már ezeket a bullshit sztorikat olvasni, hogy milyen szar az AMD, bezzeg NVidiára térve minden varázsütésre megjavul...
Kizárt, hogy mindkettő hotspot legyen, az NVidia nem mér olyat az Ampere előtti GPU-in tudtommal. -
Kansas
addikt
Nos, mióta feltettem az új drivert, a WoWs már nem fossa össze magát 10-20 percenként, mint az új patch települése óta mindig, szóval nekem eddig bejött az új driver. Bár kényelmetlen hogy csak egy profil van, annyit nem ér a Game Center, hogy miatta a többi bloatware-t feltegyem, pont szarok a streamingre meg az összes közösségi és "okos" funkcióra tuningostul...
Nekem ezt az apró kényelmetlenséget leszámítva bejön a minimal install "felhasználói élménye"... már csak az Ati Tray Tools hiányzik. -
Kansas
addikt
válasz
Hegyirabló #36 üzenetére
És ettől jobb a közérzeted?
Azt belekalkuláltad, hogy az NVidia nem a hot spotot méri, az AMD pedig igen?
Vagy ezek az értékek mindkét oldalon az edge hőmérsékletet mutatják? -
Kansas
addikt
válasz
Hegyirabló #29 üzenetére
Peched volt az 5700XT-vel, a 2070S-sel meg nem, pedig éppenséggel ott meg kitörhetett volna a robotháború...
Ez ilyen, minden gyártó minden sorozatában van jobban sikerült, rosszabbul sikerült, meg szökött selejt is... ki ezt fogja ki, ki azt...
Az undervoltra ugyanúgy nincs garancia, mint az overclock-ra. -
Kansas
addikt
Én feltettem, minimal install formájában(full pucolás után) - eddig egy negatívumot látok, hogy így elbuktam a játékonkénti beállítás-profilok használatát, tehát ha nem ugyanazt szeretném minden játékra, akkor kézzel kapcsolgathatom ki-be őket a játékok indítása előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új AMD Linkkel, valamint kibővült funkciókkal növeli az Adrenalint a friss csomag.
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest