- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nos, el sem hiszem, hogy van ember aki érti, hogy kell ezt csinálni és megfelelő módon próbálja demonstrálni nekem, hogy tévedtem...
Ez ugye valami februárinál újabb HWiNFO-ból van?
Most abba nem akarok belemenni, hogy a vitapartneremnek vagy bárki másnak volt-e módja ezt akkor látni, amikor még lehetséges volt RX5x00 szériás meg RTX20xx-es VGA-t újonnan venni...Maradjunk annyiban, hogy beismerem a tévedésem és köszönöm a kiigazítást!
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
válasz katyilkadr #114 üzenetére
Ez is érdekes eset... melyik verzióról mentél vissza a 2019-esre?
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Remélem, az extra venti megoldja a problémád.
Nekem az 5700XT Pulse szinte hangtalanul teszi a dolgát a teljesítményre állított BIOS-szal, a leghangosabb az asztalomon az USB-s laptop-hűtésem ventije.
És a Pulse nem egész 2%-kal lassabb a Nitrónál...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Hát cseréld le, most egész jó árat kaphatnál érte a bányászbékáktól...
Vagy esetleg ventit is cserélhetsz, ha nem a szélhang sok, hanem csapágyasra lett hajtva... másfél perc, egy csavar per venti.
Teszem hozzá az 5700XT a maga max. 265W-jával aligha hasonlítható olajkályhákhoz, vagy ha szerinted igen, akkor a 300/350+W-os új szériás kártyák(mindkét oldalon) micsodák vajon?Lehet hogy némi portalanítás is segítene, ha esetleg eltömődtek volna a lamellák, vagy kicsit megtolni a ház légmozgását, mert a Nitro nem blower, igényli, hogy a házból el legyen távolítva a hő amit lefúj magáról, ha befülled, nem csoda, hogy a ventik felpörgetésével próbál kompenzálni...
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
válasz Hegyirabló #64 üzenetére
Azt csinálsz amit akarsz a saját gépeddel. A fórumon viszont nem vagy egyedül, a magam részéről díjaznám, ha nem raknád tele bullshittel.
Kétlem, hogy ilyen nehéz felfogni, mint ahogy te előadod.
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
válasz Hegyirabló #58 üzenetére
Elolvastam és felfogtam azt a részt is, csak irreleváns. Van AMD hardvered, frankó. Mit vársz érte, kitüntetést?
"Hihetetlen, mi, hogy vannak emberek, akik tudatosan vásárolnak, és nem a trendek után mennek!" - Az, hihetetlen, hoigy tudatos vásárlásnak akarod eladni azt, ami kb. olyan szintű problémán fennakadás, mint hogy milyen színű a kártya és van-e rajta RGB... ez már nem is első hanem nulladik világbeli probléma.
Szerencsére nem az én VGA-im sorsáról döntesz, hanem a magadéiról, szóval csinálsz amit akarsz, nekem tökmindegy, csak a világfájdalmadból adhatnál lejjebb, amit azon a +3-5W-on (ha van egyáltalán annyi) érzel, ami idle-ben fűtötte a GPU-dat. Kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb hardveres problémád életedben!
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
válasz Hegyirabló #52 üzenetére
Engedélyt nem kell kérned, de baromira unalmas már ezeket a bullshit sztorikat olvasni, hogy milyen szar az AMD, bezzeg NVidiára térve minden varázsütésre megjavul...
Kizárt, hogy mindkettő hotspot legyen, az NVidia nem mér olyat az Ampere előtti GPU-in tudtommal.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Nos, mióta feltettem az új drivert, a WoWs már nem fossa össze magát 10-20 percenként, mint az új patch települése óta mindig, szóval nekem eddig bejött az új driver. Bár kényelmetlen hogy csak egy profil van, annyit nem ér a Game Center, hogy miatta a többi bloatware-t feltegyem, pont szarok a streamingre meg az összes közösségi és "okos" funkcióra tuningostul...
Nekem ezt az apró kényelmetlenséget leszámítva bejön a minimal install "felhasználói élménye"... már csak az Ati Tray Tools hiányzik.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
válasz Hegyirabló #36 üzenetére
És ettől jobb a közérzeted?
Azt belekalkuláltad, hogy az NVidia nem a hot spotot méri, az AMD pedig igen?
Vagy ezek az értékek mindkét oldalon az edge hőmérsékletet mutatják?Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
válasz Hegyirabló #29 üzenetére
Peched volt az 5700XT-vel, a 2070S-sel meg nem, pedig éppenséggel ott meg kitörhetett volna a robotháború...
Ez ilyen, minden gyártó minden sorozatában van jobban sikerült, rosszabbul sikerült, meg szökött selejt is... ki ezt fogja ki, ki azt...
Az undervoltra ugyanúgy nincs garancia, mint az overclock-ra.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Én feltettem, minimal install formájában(full pucolás után) - eddig egy negatívumot látok, hogy így elbuktam a játékonkénti beállítás-profilok használatát, tehát ha nem ugyanazt szeretném minden játékra, akkor kézzel kapcsolgathatom ki-be őket a játékok indítása előtt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Escape from Tarkov
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik