- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Én is abban bízok, hogy feladják a harcot - a stream-el megelégszem amúgy, de néhány zenéből jobb szeretek kézzelfogható másolatot magamnál tartani és a wincsin persze - bár ez minimális, néhány előadó lemezeiről van szó..
Hogy legális a streaming? Bízom benne, mert komoly bűntudatom lenne.. -
mrlujoak
veterán
Nocsak egy érintett is megszólalt, ennek örülünk...
Sajnos akkor csak azt tudom mondani - igen taplónak fogok látszani - hogy akkor legalább nem csak rólam/rólunk sikerült lehúzni pénzt, az alapítók befektetők is buktak.
Sajnos nem látom értelmét, hogy duplán fizessek egy dologért.
Pár éve volt egy levelezésem az Artisjus-szal, melynek tartalmát sajnos nem hozhatom nyilvánosságra - ezt az első válaszban már az elején kikötötték - így csak címszavakban írhatok róla.
Ha legálisan veszek egy zeneszámot - mondjuk a Ti oldalatokról még januárban - és azt szeretném meghallgatni mondjuk a telefonomon, vagy a Walkman-emen, akkor legalább 2x fizetek ki Artisjus sarcot. Egyszer, amikor megvettem a számot, másodszor, amikor megvettem azt az eszközt - legyen az CD, DVD, mp3 lejátszó, vagy memóriakártya.
Ráadásul, ha illegálisan szerzek be egy számot, majd azt egy Artisjus matricával ellátott eszközre másolom (kiírom, átmozgatom tökmindegy) akkor is éppúgy illegál marad, holott, pont azért fizetek a CD után jogdíjat, mert arra valószínűleg illegális tartalom fog kerülni...
Azon már fenn sem akadok, hogy a fényképezőgépembe szánt (MS) kártyára csak általam készített fotó kerül, így a jogdíjjal kő keményen lehúztak, ráadásul még az ártatlanság vélelmét is páros lábbal tiporja a szeretett szervezet...
Erre, hogy vége a boltotoknak, és használhassam legálisan továbbra is a vásárolt zenét, most megint vegyek egy artisjus-sarcos adattárolót, és fizessek ismét jogdíjat.
Na ezért szakadt le az arcom, amikor a cikket olvastam - mert olvastam -
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest