- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Egy kis segítség wifi terén annak,aki Fujitsu UH552-t akar venni.
Konkrétan az előző gépemhez hasonlítva,pedig az sem gagyi vas volt(ASUS G750 JH)Nos,ehhez a géphez képest majdnem duplája a wifi ereje!Egyrészt a tálcaikonon a 6 sávos indikátoron jön 4-5 míg a G750-en 2-3 volt.Aztán elindultam a kis géppel a wifit kibocsájtó routertől minél messzebbre-ahol már a mobil sem fog jelet,a kis Fuji még ott is csatlakozik és stabilan lehet nezetni.
Le a kalappal e téren is!
Talán tudtam segíteni a későbbiekre eme szösszenettel. -
mm89
őstag
Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés linux-ügyben:
Sajnos nincs a touchpadhez driver linuxra, vagyis van elvileg, de csak nagyon régi kernelekhez, úgyhogy ha valaki szeretne linuxot futtatni akkor ezt nem árt ha tudja...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
nagyúr
A SPD fül alatt nézd meg alul a feszültséget-de már nem kell,meg tudom nézni.Tippeltem,hogy 1,35V-os,az U-s procihoz ez dukál-be is jött.
A billentyűzet szerintem csak megszokás kérdése-nekem nehezebb lesz,pár napja adtam el a világ egyik legjobb billentyűzetű gépét.......Amúgy majdnem kész a kicsike,ez egy teljes értékű,ráadásul üzleti laptop,csak kicsit kisebb az átlagnál-nekem ez nem gond,sőt,ilyet kerestem a legjobb ár-érték arányban.Meg is találtam.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Mikulásbá #73 üzenetére
én is a laptopszalonból vettem, nekem is kingston v300 ment bele
Cpu Z 4096-ot ír, szóval azt gyanítom, hogy a videókártya kapta meg a hiányzó ramot. (lehet?)
Csavarokat még nem vettem, majd holnap megyek egy ismerősömhöz, hátha neki van pár darab. De úgy látom téged ez nem érint, örülök, hogy csak egyedi probléma volt
Billentyűzetről mi a véleményed? Nekem kicsit fura, de majd biztos megszokom
Ja, igen, a wifi driver x86
Nem érzek késztetést a 64 bitre
Linuxot fogok majd még rátenni, kíváncsi leszek rá, mert a lenovóval nem volt sikerem vele (amd konfig, szaggatott a sima ubuntu unityvel)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
válasz Mikulásbá #68 üzenetére
Így van!
Én 32bites win7-et raktam. Próbáltam már 64-est, de az is csak 3.37 Gb ramot látott a 4-ből még a lenovon, úgyhogy itt meg se próbáltam. Kíváncsi leszek nálad mit mutat.
Ha érdekel, én EZT raktam fel.
Egyébként az a fura, hogy néztem youtube-on unboxing videót és ott mellé volt csomagolva egy usb-lan átalakító. Az enyémben nem volt. Még pár napja kérdeztem egy bolttól emailben, azt mondták nem jár hozzá. Hogy van ez?
Te hol veszed? Milyen konfig? (nekem i5, 4gb ram, 500hdd lett 145e -ért, de a hdd helyére már ment egy ssd, amit ugye fentebb le is írtam. ) (jöhet privátban is ha nem szeretnéd itt leírni)
Ha esetleg te is szednéd szét ssd csere miatt, nagyon kíváncsi lennék, hogy neked le vannak e rögzítve a hdd és az akkumulátor fülei. Én nagyon meglepődtem, hogy nem voltak.. Elég gáz..[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Mikulásbá #65 üzenetére
Én win7 -et használok. 8.1 -et próbáltam de nem jött be. (még a lenovon) Általánosságban lassabb volt a gép tőle. A csempe se igazán jött át.
Majd ha felraktad a touchpad drivert akkor légyszi írj már vissza, hogy neked működik-e rendesen. Arra gondolok, hogy beállítom neki a négyujjas gesztusokat és ezt valahogy mindig kikapcsolja magától egy újraindítás után...
Nem tudom honnan töltötted a drivereket, de szerintem a legegyszerűbb, ha innen letöltöd a Deskupdatet, az majd megkeresi ami kell és felrakja őket:
DeskUpdate[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
nagyúr
Üdv!
Nekem ma fog érkezni az UH552-gépem,mit javasoltok,mit tegyek rá?Windows 7 vagy 8.1?
Már leszedtem minden drivert,ezzel már nem lesz gondom. -
mm89
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy Fuji UH552-t. Lenovo e125-öt vált le, ehhez hasonlítok az alábbi sorokban.
Rövid használat utáni tapasztalataim:
- A gép kívülről nagyon szép, de ez ugye szubjektív
- A fedlapja szerintem túl könnyen benyomható, sokat fogom hátizsákban hordani, remélem nem lesz baja, viszont egy kézzel fel lehet nyitni, ami szokatlan, de nagyon jó
- A billentyűzet megszokást igényel, teljesen más a nyomáspontja mint a lenovonak, a gombok is kisebbek, de szerintem pár nap után meg fogom szokni.
- A touchpadja fényévekkel jobb, még éppen drivereket telepítek, úgyhogy az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokról nem tudok nyilatkozni még.
- Órák óta szenvedek a driverekkel, mert bár kaptam hozzá cd, meghajtó ugye nincs benne, így először netről próbáltam egyesével letölteni mindet. Közben rájöttem, hogy csinálok képfájlt a lemezből (DVD), és azt mountolva már tudom használni. Meg is történt, első indításnál kiírta, hogy van újabb verziója, töltsem le azt. Le is jött, megnyitás után elemzi a gépet és letöltésre kínálja az összes hiányzó drivert. Szuper, csak azt nem értem, hogy ezt a programot miért nem találtam meg a Fujitsu honlapján 100 as betűmérettel kiemelveEgy hatalmas hibát találtam a gépben:
A HDD -t cseréltem SSD-re EZEN LEÍRÁS ALAPJÁN és közben azt vettem észre, hogy az 5. képen lévő csavarok ( az akku rögzítő csavarral egyetemben) egyszerűen nincsenek benne!!! Új gépet vásároltam, szalonból. Nem értem. A hátlap nem volt még leszedve, a csavarok teljesen épek voltak. Ez azért kicsit aggasztó ha az összeszerelési minőségről van szó...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
kurtuzov
senior tag
válasz JohnnyWeiss #61 üzenetére
Milyen verziószámú a BIOS-od? Csak mert szeretnék 2. verziósat venni.
-
JohnnyWeiss
tag
Közben megoldódott a WIFI hot key probléma. Le kellett tölteni a fujitsu oldaláról egy ilyet és utána jó lett:
Wireless Radio Switch Driver 1.1.0.zip
Na meg akkor már bios-t is meg mindent frissítettem. Most úgy néz ki jó minden kivéve az FN+12 (kamera), de mondjuk ezt úgysem használom. -
kurtuzov
senior tag
válasz JohnnyWeiss #59 üzenetére
Én most fogom telepíteni a 8.1-et, sima, tehát nem pro verziót. Már 25eFt körül lehet kapni. Ha meglesz leírom nálam mi van. Nagy kérdés az, hogy milyen verziószámú a BIOS. Mert az enyém még 1.x fw-t használ. A Fujitsu oldalán pedig vannak 2.x fw-ek is és azt írják, hogy a kettő nem kompatibilis.
Sőt úgy néz ki veszek még egyet, mert az UH552 utódja az U554 csak egy memória slottal rendelkezik
Ez amellett hogy nem tudok bele 16GB RAM-ot tenni,nem lesz dual channel, ami egy teszt szerint még a haswell procik esetében is 30%-os teljesítménynövekedést jelentene. [link]Azért néztem ezt a gépet, mert sokban hasonlít az U554-re a hardver csak van 2 RAM slot-ja. Csak 23mm vastag...
Jelen felállásban úgy néz ki inkább veszünk egy UH552-t, mint egy újabb U554-t.
Vagy tudtok esetleg valami jó alternatívát? 16GB RAM és 20mm alatti vékonyság kell. -
RadyR
tag
-
subset
senior tag
Nem rossz gépek, bármelyiket elfogadnám
Használj Te is szabad szoftvert !
-
RadyR
tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egyet a tesztben szereplő Fujitsu-ból (életem első laptopja, úgyhogy bocs, ha hülye a kérdés).
Nekem egy csöppet hangosnak tűnik a hűtése. Most is maxon pörög, miközben ezt a hsz-t írom és semmi sincs a háttérben. Ráadásul elég bántó, zörgő hangja van és csak nagyon riktán hallgat el teljesen.
Ez gondolom azért nem normális. BIOS-ban silent-re van állítva a fan control.
Vihetem vissza gariztatni?Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
sanya_67
tag
Nekem is megvan végre a Fujitsu 552-es i5 procival. Ismerkedünk, kapott egy win7-et. Korrrek cég adtak egy lemezt azon pedig a driverek, megkeresi magának mi kell és telepíti. Korrekt, bénáknak is jó, mint én.
Egyelőre egy küldő iró jött hozzá egy vezetéknélküli egérmeg eg táska ami nagyon patent szintén.
Targus TCN414-es.következő fizuból SSD.
Köszönet Rudinak és Hazsoltnak pár kérdésért.
Kurtuzov: Lecserélt memóriát nem adod el??
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
Sajnos, nem egyértelmű a dolog. Ugyanis fizikailag az mSATA úgy néz ki, mint a mini PCI Express, ami már sok éve jelen van a notebookokban. Elektronikailag viszont más, szóval sok esetben (az itt tesztelt Fujitsunál is) beleteheted az mSATA SSD-t, de nem biztos, hogy működni fog (elrontani sem fogja). Egy notebookról kétféleképpen tudhatot meg, hogy kezeil-e az mSATA-t. A tuti, ha kipróbálod, a rázósabb a neten utánabogarászni, mert nagyon kevés esetben írjá ka gyártó oldalán, inkább fórumbeszámolókat találhatsz a sikeres "műtétről". Az E4300-as nem egy új masina, ott szerintem nem lesz mSATA.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Komma
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem ezzel az mSATA-s dologgal kapcsolatban! Mennyire elterjedt ez a cucc? Mikortól teszik ezt elérhetővé a notebook-okba? Nekem egy DELL Latitude E4300-asom van és ahogy átnéztem a tesztet megtetszett ez a bővítési lehetőség! Nem tud esetleg valaki valami konkrétat ezzel kapcsolatban, hogy mit nézzek meg rajta, vagy hogy mit keressek! Előre is köszönöm!
-
Spoortcyty
tag
Vostro Userek!
az ujjlenyomat olvasó életre keltéséhez nincs valami ötletetek?
a hivatalos vostro 'validity sensor' drivert letöltöttem, felraktam, de semmi nem történt. eszközkezelőben azt írja a win, hogy a hardver megfelelően működik, illesztőprogram is rendben etc. etc. de más semmit nem találok arra vonatkozóan, hogy hol kell szöszölni a sensor beállításaival.
vezérlőpult>biometrikus eszközöknél "nincs csatlakoztatott ujjlenyomat olvasó, vagy más program használja"
A gép ubuntuval jött, most 64bites ultimate win7 van rajta.nexus5
-
Whysperer
addikt
De most komolyan nem értem ,hogy Én agyrémet kapok ezektől a HD video vezérlőktől. Miért nem jobb egy amd-s proci egy 6450-es vagy 6550-es vezérlővel? Olyat adjanak már ki és veszem is meg!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
Jaffafa
aktív tag
Az asztali gépek (P700 E85) még hagyján, azok még elmennek, de a Lifebook E780 vagy 751,752 egy rakás szar, hulladék. A Docking Station használhatatlan, ráadásul rengeteg hibás is.
A Dockinghoz nem jár külön táp, gondolom így még olcsóbb.
Bár az is lehet, hogy az a baj, hogy mindent a HP-hoz hasonlítok (lévén az anyacégnél mindenhol az van) és a minöségi különbség rendkívül szemetünö."Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
Jaffafa
aktív tag
válasz Mr President #3 üzenetére
A jelenlegi cégemnél csak Fujitsu gépek/lapik vannak. Jelentem: még mindig egyenlöek a gagyival.
Hozzájuk képest a HP csúcsminöség."Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
stifi
senior tag
rögös út vezet a Fujitsu márkanév újbóli felépítéséhez.. megfordult a kezem között ez a gép is, de láttam/fogtam már felső kategóriás üzleti gépet is tőlük sokszázezerért. nehéz rajtuk fogást találni, 3G, dokkoló, moduláris ODD (akku, merevlemez, projektor (!) tehető az optikai helyére).
sokan nem tudják, de a Fujitsu szolgáltatásban is nagyon erős, számos modellje kapható next business day, vagy 5 business day garanciával, törésbiztosítással, adatmentéssel, lopásbiztosítással, meg a fene tudja még hány kényelmi szolgáltatással.
határozottan kell kategória, ha így folytatják (és nagyon sok pénzt ölnek brandépítésbe) akkor pár éven belül a Dell és Lenovo társa lehet az üzleti életben újra, ahogy régen.hajrá!
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
kurtuzov
senior tag
Sziasztok!
Én augusztus óta használom a Fujitsu UH552 pontosan a tesztbeli i3-3217u procival szerelt változatát.
Többek közt azért vettem , mert ez volt az első gép ahol Ivy Bridge i3 CPU volt.
Nekem a D-SUB, ODD, Ethernet elhagyása kifejezetten pozitív lépés volt, egyiket sem használom, ilyet kerestem
A gépbe beletettem 2x8GB RAM-ot, meg egy (7mm magas!!) 256GB Samsung SSD-t. Ezzel így egy darabig gond nem lesz. Jól szerelhető gép, torx T7-es bit is kellett.
Közel egy hónapos tapasztalatok:
1. A HP ProBookomhoz képest a billentyűzet nem egy élmény, többször nem érzem a nyomáspontot, ez az 1,8cm vastagság ára.
2. Szerintem NINCS integrált hang be/kimenet (ebben kérném Rudi megerősítését is). Pedig vásárlás előtt még megnéztem a leírását is, de efelett bizony átsiklottam. Ez csak fejhallgató (és nem headset) kimenet, a driverben sem tudom állítani, a gépházon is csak headphone ikon van, nem headset. Azért ezügyben még írok a Fujitsunak, mert igen zavar.
3. A fedlap rendben van, a billentyűzet mozog jobban. Rendszerint egy Logitech K750 meg egy 24" MVA monitor van rákötve, így a bill-t ritkán használom.
4. Én a tapipaddal nagyon meg vagyok elégedve, nagyon sok minden aprólékosan személyre szabható a driverében. Használtam MBP-t, közelíti.
5. Win nélkül vettem, mert céges gép és a Win7->Win8 olcsó átállás csak magánszemélyekre vonatkozik. Így október végén kap végleges Win8-at. Raktam fel Win 7-et és 8-at is, 7-nél sokkal jobb lett a videokártya élményindexe 6,3 vs 5,7. Gondolom ez a Win8 Intel driver miatt van, bár nemrég kiadtak egy mégújabbat, de még nem tettem fel. CPU élmény mindkét esetben 6,3. Win 7-nél ez volt a legkisebb.
Ha már driverek! Már aug végén lehetett letölteni Win8 drivereket a Fujitsu honlapjáról, ez nekem nagyon tetszett.
6. Beállítottam egy akkukímélő megoldást, csak 80%-ig tölti fel, de az üzemidő nekem így is rendben van.
7. A töltője is meglepően kicsi és könnyű, kb fele a ProBookénak.
8. Én játékot még nem próbáltam, de FullHD videók már mentek FullHD monitoron, nem zajongott nagyon. Lássuk 2 év múlva.
9. Az Intel RapidStart Technology az istennek nem akar működni, pedig elindul, ki is írja, nem gond neki a 16GB RAM, akkora a hiber partíció is, de amikor lekapcsolom, csak sima alvásba megy. A beállításoknál meg csak 240 és 360 perc között tudom beállítani a késleltetést. Gondolom ez is Win8 gyerekbetegség. De az SSD-ről így se sokkal több a normál boot idő. 2 éve SSD-t használok, így ettől már nem dobom magam hanyatt.
10. A fekete műanyag belső kicsit jobban gyűjti az ujjlenyomatokat, mint a Samsung Series 9. De szép selymes matt, tehát nekem belefér.Egyéb érdekességek:
- A kiszedett 500GB HDD-t beletettem egy USB 3.0-s külső házba, megy rendesen.
- A SIM foglalat jó dolog, olcsón lehet beletenni 3G modemet, ezt majd az új netmegosztós (és társkártyás) tarifacsomagra váltással fogom meglépni. -
nagyúr
Holnap veszem át a 3460-asom, nagyon kíváncsi leszek rá, és külön öröm ez az mSATA, tuti, hogy rövid időn belül kerül bele egy SSD
Az optikai meghajtó meg még sokszor jól jöhet (nálam is nem1x mentett életet)...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
adalbert1
veterán
"bár ezen a laptopon is lehetne csiszolni még egy kicsit."
Ebben az árkategóriában van olyan modell, amiről ezt nem lehetne elmondani?
Különböző teszteket olvasgatva mindig arra jutok, hogy kb. 300k-tól indulnak azok a gépek, ahol nem kell ennyi kompromisszumot kötni (illetve ez se mindig igaz, az új T és X széria billentyűzet sok mindenkinek kompromisszum, és azért azok komoly bc gépek, a tesztelteknél sokkal magasabb árral), illetve sokkal csiszoltabbak. -
HaZsolt
őstag
Én a tesztben szereplő Fujit vettem már lassan 1 hónapja, nagyon elégedett vagyok vele. Az akksija tényleg jól bírja
-
törölt tag
egy Vostro V131 most a munkagépem, de nem vagyok elájulva tőle. vannak apró ergonómiai gondok vele. például az a led a tapipad felett, le kellett ragasztanom egy szigetelő szalag darabbal, mert annyira vakít. nincsenek dedikált hangerő szabályzó gombok sem.
a Fujitsu jobbnak tűnik, bár egy-két dolog arról is hiányozna. -
effendi2
tag
válasz Spoortcyty #31 üzenetére
A billentyűzetvilágítás oké, meg a plusz billentyűk is (bár itt tenném hozzá, hogy ezt mások ennél kisebb notin is meg tudják oldani), de az optikai meghajtónak számomra csak akkor van értelme, ha ki lehet cserélni HDD keretre.
Használ még valaki lemezeket?
A kettővel ezelőtti notimban volt, és mikor az utódját keresgéltem, akkor jöttem rá, hogy egyetlen egyszer sem használtam, szerintem ki sem nyitottam soha a tálcát. Így az utódjánál könnyen lemondtam róla.Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
Spoortcyty
tag
Valóban nagyon jó kis gép a Vostro, csak jókat tudok mondani róla, bár szerintem a 14es verzió okosabb választás mert nem sokkal nagyobb/nehezebb/vastagabb, de van optikai meghajtó, széria a világító bill. és megvan a pgup/pgdown/home/end gombsor is(!)
mSata csati meg csak hab a tortán, kicsit még várok míg rendeződnek az SSD árak és beszerzek egy 64gigásat. A kijelző talán a gyenge pont, nem túl kontrasztos, fakó.
Amúgy Respect Dell!nexus5
-
tvse1995
senior tag
Szimpatikus gép lett mind a kettő.
-
FET-MEN
veterán
nekem nem tetszenek
Iphone 7
-
raper
senior tag
Ezután jobban oda fogok figyelni a Fujitsu laptopokra.
[ Szerkesztve ]
-
effendi2
tag
A Fuji bejövős, de én a helyükben dobtam volna a nevet, mikor szakítottak a Siemens-el. Tíz emberből nyolc még most is keresztet vet, ha meghallja a nevet.
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
Track-R
csendes tag
A Vostro-ról hiányzó pgup/pgdown/home/end gombok miatt teljesen vállalhatatlan a gép. Pedig ezt leszámítva tök jól nézne ki! Ezt most komolyan gondolták? Legközelebb az entert és a space-t is lespóroljuk mert túl sok helyet foglal? Hihetetlen...
-
ddekany
veterán
Fujitsu a dedikált home/end/pgdn/pgup gombokkal nálam kiütéssel nyerne...
-
PR0JECTNR56
addikt
Szép lett a Fujitsu, csak elkezdtek ők is feljönni formatervezésben is.
-
A tünetek érintkezési hibára utalnak mintsem komoly problémára,házilag orvosolható.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
CBool
tag
A Vostro billentyűzete körül lévő króm keret még mindig érthetetlen számomra.
-
xedos
addikt
Picit reszelt a Dell is a kijelzőjén, de még mindig kevés :-(
Az a 200-as kontraszt borzalmasan kevés :-(
V130-am volt... -
nagyúr
Meggyőző gépek. A Fujitsu is végre újra ott van a szeren. Jók!
#6: Nagyon fájna, ha ezeket privátban jeleznéd valakinek? Vagy hibát találni menő lett?
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Mr President #3 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy egy ilyen gép hűtőventillátorát hogyan lehet kitisztítani? Régen lecsavaroztam egy panelt, amivel a memória rekeszen át a ventillátorig hozzáfértem mindenhez...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
ldave
félisten
Ezek a Fujitsu gépek japán tervezések?
A Slime draws near! Command?
-
nagyúr
Khm... most ez mé'?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
rbalint88
addikt
Minden ellenérzésemet félretéve a Fujitsu márkával kapcsolatban, inkább azt ajánlanám, mint a Dellt, ami mellett csak a három év garancia szól. a két gép közötti árkülönbözetből majdnem kijön egy 120gigás ssd, ami a gyári winchestert adatmentésre használva nagyjából elég is a napi feladatok ellátására, főleg, ha 3g modem is kerül a gépbe, mert úgy legrosszabb esetben is elérhető felhőből a kívánt adat.
Szóval jelen esetben egyértelműen a Fujitsu, főleg, hogy szerintem is jobban néz ki.a tn+ panel meg már tényleg gáz.
-
dave666
aktív tag
Két érdekes Ultrabook bemutató
Nagyot csodálkoztam, hogy szinte jobb felszereltséggel olcsóbb a Fujisu
Régebben volt Fujitsu Siemens Amilo gépem, de nem voltam vele megelégedve.
A tesztelt gépek közül a Fujisu-t ajánlanám[ Szerkesztve ]
Dave666
-
geezer
aktív tag
Nagyon szimpatikus gépek!
A Fujitsu jól tette, hogy szétbútorozott a Siemens-szel, a FuSie gépek nálam egyet jelentettek a gagyival régen. No offense, nyilván voltak jó modelljeik is, de ez most egy minőségi ugrásnak tűnik. -
Érdekes módon nekem a Fujitsu gépe jön be bárhonnan is nézem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest