- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
BoneDragon #64 üzenetére
Te szent ég...
Igen, szép, és nem, nem trollkodom. Élvezkedj csak a krájzisz grafikáján, egészségedre.(Igen, szkriptelt. Rálőttél, eltört, de mindig ugyanazon a pontján, és a lövés irányának megfelelő irányban eldőlt.)
@sb: Na és játékban lehet látni olyat? Maximum ha szétmoddolod. (Mellesleg az a fotó nem volt szép. Emlékszem rá.)
@GeryFlash: Miért lennék troll? Mert más a véleményem? Nem, nem a színek szépek benne. Látom nem értetted meg amit írtam... Olvass el pár könyvet, aztán gyere vissza kommentelgetni. Szöveg értelmezéseden javítani kell.
-
GeryFlash
veterán
válasz
BoneDragon #64 üzenetére
Szerintem tényleg troll. Ilyennel jön, hogy szépek a színek a Simsben, ennyi erővel a WoW a legszebb játék, Naxramas, Eye of Eternity pár Outlandes terület, na azok szép színesek... Tárgyak nem szögletesek, mi hol az? Milyen csíkozódás? Troll vagy hülye nem tudom, de utóbbi durva lenne.
-
SylverR
senior tag
válasz
BoneDragon #58 üzenetére
Szóval szerinted a techdemók játékok, csak gagyi grafikával?
Logikai bukfenc.@sb:
Tömegével nem tudok mutatni olyan játokat, mivel általában nem szoktak foglalkozni a növényzettel. A Unigine Valley techdemóban viszont igenis foglalkoztak vele, és az szép. Igen, zsírkrétaszerű. Nagycucc. Szerintem szép.A Crysis nem fotorealisztikus. Csupán túl komplex. Ami meg is látszik a gépigényén. Viszont ott van például az Oblivion. Az játék. Szebb is. Talán a textúrák kisebbek, csúnyábbak. Meg nincs rajta annyi hülye szűrő. De a fák szépek.
@GeryFlash:
Igen. A Sims 4-et hoztam fel. Neked látom előbb nem ártana gyakorolnod a szövegértelmezést.
A mai játékokban is sokszor lehet látni a színátmeneteknél, hogy csíkozódik. Pedig már rég 32 biten vagyunk. Sims 4-ben ilyen baj nincs. Szépek az átmenetek. A tárgyak nem szögletesek. Na és a karakterek is szép meseszerűek. Nem ijesztőek mint a 2-ben, meg 3-ban. Annyit mondtam a Simsre, hogy szép, nem azt hogy részletes, vagy kidolgozott.
Höh. A Source motor jó. HL2, Portal, jó játékok, szépek, és jó fizikai motorral. (Havok). Skyrim, Oblivion is fizikai motorral rendelkezik. (Havok)
A Crysis fakidőléses "fizikája" egy egyszerű scriptelt esemény volt, semmi több. -
SylverR
senior tag
válasz
BoneDragon #50 üzenetére
A Crysis sem játék, csak egy techdemó.
@(#49) Crytek : Mi bajod van vele? Az elmúlt években ez volt az egyetlen grafika, amitől leesett az állam az ámulattól.
-
SylverR
senior tag
válasz
BoneDragon #43 üzenetére
Tessék: [link]
-
Crytek
nagyúr
válasz
BoneDragon #45 üzenetére
"Beszélsz itt össze vissza butaságokat" Szerintem te életbe nem láttál még játékot csak beszélsz róluk.
Nem esett még le a pályafutásod alatt ,hogy only azt dolgozzák ki amit 100% hogy látni fog single player alatt?
Nem hiába van minden játékban 1-2 pixeles paint szintű moslék textúra stb.De ha neked szép ez a növényzet egészségedre.
kerekfej : Hatalmas betűkkel kivan írva---> Rolling Sun
-
Crytek
nagyúr
válasz
BoneDragon #43 üzenetére
Mert kb az fps-ek 99%-a nem tengerparton játszódik csak azért! Ha ott játszodna rágyurnának arra mivel azt látod. Crysisban sajnos nem gyúrtak rá mert az lett a leggyengébb benne belső terekkel és a benne lévő tárgyakkal együtt.
-
SylverR
senior tag
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
Ha szépséget keresel ott van például a legújabb Sims epizód. Ha részletességet akkor a Skyrim. De már az Oblivion is ott volt a szeren. Ha fizikát akarsz, ismételten a TES széria utolsó két tagját lehet felhozni, vagy akár a GTA 4-et. Ezen túl pedig létezik még játékélmény is, amiben megint lehetne sorolni játékokat.
Ugyan nem játszottam vele, mert annyira nem érdekel, de a Call of Juarez második része is szebb lett mint anno a Crysis. Ha jól emlékszem, hogy melyik COJ verzióra gondolok.
Viszont: fizika? Crysisban? Ha a levegőben lebegő, pörgő bevásárlókocsi neked fizika...hát egészségedre. -
Crytek
nagyúr
válasz
BoneDragon #19 üzenetére
A belső terek kidolgozását ,már fel sem hozom + az ott lévő tárgyakét.
Nincs összhangban pl a fegyverek és a víz kidolgozásával. Kb ez a 2 db dolog ami szép a Crysisban semmi több sajnos. -
Crytek
nagyúr
válasz
BoneDragon #17 üzenetére
Az a baj ,hogy nem! Crysis akkor szép volt ma meg már hányni tőle jobban megnézi az ember a növényzetet aminek a legkirályabbnak kéne lenni mivel az egész game szinte susnyásban játszódik az a leggázabb pixeles ocsmányság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest