Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Ha kívánságműsor, akkor Rome2!!!
wednesday: én sem vettem még meg, de meg fogom!
-
sz4blya
tag
Egyik kedvenc studióm!
-
wednesday
őstag
-
GeryFlash
veterán
érdekes.... a kings arthurt ha nem is volt bukás, azt mondták rosszul alakultak az eladások, mviel csak 400ezret adtak el... az 75%-os játék volt, ez 90, és csak +200ezer....
-
wednesday
őstag
A Pensiulas campaign inkább egy tartalmas DLC-nek nevezném. A kiegészítőnek nem feltétele, hogy ne lehessen önállóan futtatni és nem feltétele sajnos a nyomott ár sem.
Az Empire és a Napoleon azért sokban összefügg. Korszak, játékmechanika stb. Nincs olyan különbség, mint egy Rome, Medieval és Shogun között.Önálló résznek vagy projektnek, mindig egy új korszakot tekintek e TW-knél.
-
wednesday
őstag
Annak a korszaknak a harcait és menedzselését már megvalósították a Empire-be és a Napoleonba. Nem hiszem, hogy visszatérnének ehhez a korszakhoz, hiszen nem lenne akkora újdonság érzete, inkább kiegészítő hatása lenne. Esetleg később, pár rész után újra elő lehet venni ezt a időszakot, azt én se bánnám.
A római kor illik legjobban szerintem a Total War játékmenethez. Nagy hódítások, birodalomépítés, változatos, sokféle népcsoport.
-
Morden24
nagyúr
Helyes. Gyakorlatilag egyedül maradnak a színvonalas kvázi-RTSek piacán.
-
[CsuCsu]
őstag
én egy 1830-as évektől az első világháború végéig tartónak örülnék
forradalmak kora, háború Németország egyesítéséért, I. VH. a második már nem lenne igazán TW -
wednesday
őstag
A fő játékot mindig egy "kiegészítő" követi ami szorosan kapcsolódik az alapjátékhoz, függetlenül attól, hogy önállóan is fut (Napoleon) vagy kell az alapjáték (Kingdoms).
Most akkor a Shogun 2 esetében nem ez lesz?
Én annak örülnék a legjobban, ha a római időszakot dolgoznák ismét fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest