Aktív témák
-
"kompromisszumos megoldást javasolva akkor is, amikor igen vagy nem lenne a helyes válasz."
Szerintem a kompromisszumokra törekvés általában a legjobb megközelítés konfliktusok esetén. A túl "egyértelmű" igenek és nemek következményei meglehetősen sokszor tragikusak. A konfliktusok kiélezése még annak is súlyosan árthat, aki sokkal erősebb az ellenfelénél, és az okosnak is érdekében áll a hülyék véleményét is figyelembe venni. Még akár az is kiderülhet, végül az okos látja be, hogy most éppen a sok hülye mentett meg egy elfajulás felé menő helyzetet. Mert ez meg a másik: sokan hajlamosak túlbecsülni az emberek közötti ilyen-olyan eltérések fokát.
Mondom ezt úgy, hogy én se vagyok annak a híve, hogy szavazzon mindenki feltétlenül. Teszthez kötném; nem túl nehézhez, de kelljen érte csinálni valamit. Illetve az se ártana még, ha felajánlanának mindenkinek a szavazata helyett egy zsák krumpli árát, aztán lehet dönteni. Vagy szavazol, és nem kell ez a pénz, vagy nem szavazol, és kapsz némi aprót. Kinek mennyit ér a saját szavazata ugye.
Aktív témák
ph A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest