Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Döglött Róka #108 üzenetére
Nem vitatkozom olyanokkal akik nem tudják értelmezni a magyar jogszabályokat.
komolyan.
azt írta le a kresz hogy ha ALKALMATLAN az uttest ( vagy ha gyerek vagy és főútvonal a téma ) akkor lehet járdán menni. nem tudom ezen mit nem lehet érteni.nem akkor lehet ha te félsz a nagy forgalomtól. vagy ha nem tetszik hogy autók mennek rajta. vagy ha a te ízlésednek gyorsan mennek. vagy ha az úttesten csak kerülővel tudsz odajutni ahova szeretnél.
ezek egyike sem teszi alkalmatlanná...
A világításon lehet vitatkozni.
mint írtam folyamatosan égő dinamós világításom van. előtte villogót használtam én is. Aki nem olvassa el hogy budapesten belül tipikusan bőven elég a közvilágítás a látáshoz, ergó a lámpa a látszani szerepet tölti be, azzal nem tudok mit kezdeni.
az hogy a rendőr nem büntetett meg sajnálatos. ahogy nem büntetik meg a telefonálókat és a nem idnexelőket sem. pedig jobb üzlet lenne mint a trafi szerintem. szóval ettől még igazad nem lesz.
A nem ismerik a féket kormányt demagóg dumát meg tartsd meg magadnak... többet biciklizek mint némelyik ismerősöm autót vezet... kétszer ütöttek el. mindkétszer védetzt bicikli sávon elsőbbség leszarás / telefonálás miatti figyelemmegosztás volt a hunyó.
Nem lehet eléggé látszani. Leszarom hogy kellemetlen kinek mi, hidd el két könyöktörés szarabb mint hogy jájdefényes nem tetszik.
Ezért világítok nappal is. elöl hátul mindenhol.
ja kamera nem a sisakon van hanem a kormányon.
-
Kékes525
félisten
válasz
Döglött Róka #100 üzenetére
"Nem kene ezt a hulyeseget terjeszteni hogy jardan bringazni tilos."
Nem kellene azt a hülyeséget terjesztened, hogy nem tudsz olvasni. Én nem azt írtam.Próbáld betűként elemezned.
Ha nem sikerül szóljál, segítek.
-
fattyu
veterán
válasz
Döglött Róka #100 üzenetére
1 majd ha ütött el vak barom akkor átgondolod ezt is.
2 légyszi add vissza a jogosítványod mert ha te a kreszből azt olvasod ki hogy lehet a járdán bringázni akkor a többi része is kérdéses.
-
fattyu
veterán
válasz
Döglött Róka #81 üzenetére
hivatkozást légyszike.
ha az úttest arra alkalmatlan.
Ez egy gumiszabály. Mitől lesz az?
A forgalomtól ugyan nem, azért van hogy legyen rajta.
a kátyúk még csak csak esetleg, de a járádn meg minden sarkon padka. az se jobb.
Ilyen bemondásokat jogszabályhelyi hivatkozással kéne támogatni.
Járdán nem biciglizünk.
-
Kékes525
félisten
válasz
Döglött Róka #81 üzenetére
Ez így nem igaz. Valahol igen, valahol nem.
-
Daywalker
addikt
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Kiraktam már a megjelenéskor, fent a cím alatt a forrásként fel van tüntetve.
-
kátú
őstag
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
előveszem a drótvágó fogómat (igen az mindig van nálam) és már viszem is 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy igen érdekes, okostelefonokkal kommunikáló univerzális kerékpáros kiegészítő van készülőben.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest