Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Engem ez kísértetiesen emlékeztet az online pénztárgépek bevezetésére, hirtelen megugrottak a befizetések a közösbe. Ha a megérezné a gazdaság alatt azt érted, hogy visszább szorulna a feketegazdaság és a korrupció, ahol egyedül probléma a számlapénz nyomon követhetősége, hát én ezt nem hívnám problémának a rendes gazdaság számára.
-
bob011
aktív tag
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Szerintem nem.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Norvégiában a cégek között már nincs papír alapú számlázás, Dániában mindenkinek van egy állam által kreált fiókja, oda kapják elektronikusan az összes hivatalos papírt, még a közúti birságot is.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Hozzáállás kérdése...Svájcban ott is tudtam kártyával fizetni, ahol nem volt terminál, internet, áram. "Vasalóval" lehúzta, aláírtam, aztán keziccsókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest