Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Szép designos az a passzív hűtés.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
P00By
nagyúr
Hm, kéne már vmit vennem
Ez gyorsabb lehet a 7600 GT-nél? -
Devid_81
félisten
-
Himym
senior tag
Egy "z" betüvel több van ebben a mondatban: A konkurens oldalon a GeForce 210 tekinthető az ( helyett csak egy "a" kellene ) friss Radeon első számú ellenfelének.
-
Translator
tag
Vki mondja mán el nekem, hogy egy félmagas kártyára minek is jó a triplaszlotos hűtés...
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
aram01
nagyúr
ari
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
smkb
őstag
Notiban engem komolyan mondom kellemesen meglepett a HD4570 (680mhz) GDDR3 (800mhz) mennyire jól használható, annak ellenére hogy papíron mennyivel levan maradva egy HD4670-től, úgyhogy az útódja is kellemes lehet (a HD5470 ettől csak kicsivel magasabb órajelében tér el) ha valaki nem akar nagyteljesítményt kipréselni, de alacsony fogyasztást. Személy szerint a GT210 helyett biztos ezt választanám.
-
luw2win
őstag
Érdekes, Tomék passzív hűtéssel teszteltek, Techspot-ék meg azzal a kis daráló aktívval.
az aktív kapott: Idle: 41C°, Load: 58C°
passzív pedig : Idle: 22C°, Load: 29C°Érdekes. Akkor ugy tűnik jóra sikeredett a passzív hűtése.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Móci
addikt
Annyira nem győzött meg, HD videót gyorsítani jó, no meg elég zsír dolog rajta az a hdmi, meg a hd audio támogatás, de...
Gyenge.
HD 5650? HD 4570? Lesz arany középút?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Itt sem fogunk egyetérteni, de notiban ezen a szinten szerintem jobb a GeForce 210. Az ATI főlénye a játékokban jön ki, de ez a szint inkább a multimédiáról szól. A GeForce 210 ebben jobb ... DX11 ide vagy oda. Emellett ott van az is, hogy a mobil GeForce-hoz saját meghajtót készít az NV. Fentebb persze más a helyzet, mert az ATI játékokban erősebb, de itt ez szerintem nem szempont.
Persze fel lehet hozni, hogy a Radeonokhoz is lesz majd mobil driver támogatás, de ettől függetlenül van jópár videólejátszó, ami a CUDA-t használja.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
oneiros
tag
Aki most épít HTPC-t annak ideális ez a kártya. De azért rakhattak volna bele több SP-t, mert igy teljesítménye kb a régi HD4350/4550 szint, sőt a 4550 egyes játékokban veri a 5450-et. A korábbi hírek 200SP-ről szóltak.Szvsz 4550-ről nem éri meg váltani.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oneiros/index.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt hol tesztelték? Kint a levegőn? 9500GT mindössze 14 fok náluk?
Mert ha mag mondjuk 20 fokos, akkor a bordának ennél hidegebbnek kell lennie.
Móci: 5600-as széria alatt ne keress játékra való radeont, azt meg még ki kell várni, hogy olcsóbb legyen. Pl. egy Fermi megjelenés sokat dobna az ügyön...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
antikomcsi
veterán
Eljutott a belépő szintre a HD 5000????
Az nem a múltkor volt az 5670-el?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz antikomcsi #17 üzenetére
Az csak olcsó volt.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
"belépőszintű megoldásokhoz hasonló[a]n 64 bites lesz"
Múltkor láttam valahol ezt a passzív hűtést, tényleg kis dizájnos darab.
<< Heimdal >>
-
bartucc
addikt
DDR3 memóriával egész jó lehet a nagyobbik. Kis játékra is akár, olcsóbban mint az 5670...
Most nézem, hát játékra nagyon kevés. A 7600GT-nél minden esetre erősebb.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
zed1983
őstag
A passzív hűtés nekem is tetszik rajta...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Pixelmaster
tag
Jó kis kártya az, nekem a passzív hűtéses Gigabyte még most is megvan, pótkártyának a HD 4830as mellet és símán futott rajta a Crysis is, teljesen jó minőségben
és szerintem órbitális ronda ez a kártya a Gigabyte passzív hűtéses verziójához képest
kérdés: ez most gyorsabb mint pl. az én HD 4830-asom ??? ez most komolyan érdekel...
mert ha nem, akkor mi értelme ennek? a Directx 11 miatt ?
mondjuk nem drága ez tény... de ha nem directx 11re fejlesztke vagy én nem is tudom... mire jó ez ?[ Szerkesztve ]
-=The digital artist of the darkside=-
-
gabor85
őstag
válasz Translator #9 üzenetére
engem is érdekelne... gondolom kisebb hűtővel ugrott volna a "passzivitás"
-
toldy
őstag
Nem hiszem mert létezik más milyen formában is.
Az élet nem habostorta.
-
Nagyon zsear cucc ez HTPC-be.
-
-
Dominiator
aktív tag
Jó kis darab
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
Zanik
addikt
A legnagyobb gond, hogy végül nem lett a HD4200-vel HCF-kompatibilis, mert így tök felesleges a HCF feature a 785G-s lapoknál.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Kansas
addikt
válasz Pixelmaster #25 üzenetére
De most komolyan, mioért is kellene gyorsabbnak lennie az új belépő szintnek mint a régi felső-közép/alsó-csúcs kategóriában induló HD4830-nak?
Mi értelme? Hát HTPC-be pl. jó, amire az kell azt tudja, és olcsó mellé. Hogy csak az előbbi példádat nézzük, a HD4830 95W-jával szemben ez terhelve eszik 19W-ot, alig harmada pl a HD5670-es 60W-jának is...
Nem a Dx11 a poén benne, csak ha már a HD5xxx-es széria tagja, azzal jött ki. Miért, tettek volna rá Dx8-at? Annak végleg mi értelme lenne?
A fő gépembe nem tenném, de egy HTPC-be vagy egy több monitort meghajtó irodai PC-be ideális szvsz.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
huszar90
aktív tag
Kár hogy gyengébb mint a 9500 gt pedig jól néz ki a hűtője
-
Male
nagyúr
Azt, hogy a környezeti hőfokot kivonták a mért értékből, és az van a táblázatban... tehát a 22 és 29 fok valójában 42 és 49 lehet (ha 20 fok volt a szobában amikor mérték).
(A ventisnek a tesztjénél viszont nem vonták ki a környezeti hőfokot... tehát összevetéshez mindenképpen számolgatni kell a szobahővel)
-
ViZion
félisten
A HCF minden modellnél parasztvakítás volt... mire elérhető lett az alaplap, a videókarik már szintet léptek, amik nem voltak alkalmasak...
Az integrált sideportos HD3200 nálam arra jó, hogy türelmesen várok egy megfizethető kártyára (25000 Ft alatt) ami játékra frankón meghajtja a monitort (1680×1050), PS alatt meg elbír 2 monitorral (ez 5 éve nem kihívás egyik kártyának sem, szal bizakodom).Apropó... Kedves Fórumozók, mik a tapasztalatok?
1680×1050 felbontáson játszani (BF2142, COD MW, stb...) esetleg kis kompromisszumokkal (alacsony AA, akár DX 9 vagy 10, kevesebb árnyék...) milyen lehetőségek vannak, mik a javaslatok, és az árak?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
brumesz
aktív tag
Hmhm. Ez tényleg jó kis htpckbe is. Passzív, keveset eszik, van hdmi. Főnyeremény
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
MODERÁTOR
Mint az USB 3.0 is. Először jönnek a bővítőkártyás megoldások, aztán meg a chipsetbe integrálják.
Azért biztosan jó lesz ez valakinek, mert amúgy én inkább egyel "butább" integrált GPU-val veszem azt a HTPC lapot, mint, hogy ilyet rakjak bele. -
Silentfrog
veterán
HTPC házakban elég szükös a hely,ez belefér kényelmesen? Elég tetszetős kis passziv hütés,de elég magas is egyben.
Vagy igy képen tünik csak magasnak?[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
Lehet ebből PCIe x1 változat is? mITX deszkáról lelógna hosszában?
-
veterán
válasz Silentfrog #46 üzenetére
A Sapphire kártyáján vékony borda van. Eddig az a legszimpatikusabb HTPC-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Monitor hiba topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- További aktív témák...
- NVIDIA GTX 1650 4GB D6 Ventus OC
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (GV-N105TOC-4GD)
- XFX Radeon R9 270X 2GB GDDR5 256bit - ELADÓ! 14.000.-
- ASUS AMD RADEON RX 6800 XT TUF GAMING OC 16GB videókártya
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest