Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- Steam Deck
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jacint78 addikt Nem, kipróbáltam BF3-al neten i5 mellett. az 1333 és az 1870 között ég és föld a különbség amikor nagy a kupleráj, de az 1600 után is lényegesen jobb amikor nagy harc van és sokan vannak. Én nem 30-40FPS-el játszok, ott nem veszed észre a lagolást, mikroakadást sem nagyon, de 80-100 mellett igen erősen. Max FPS-ben egy kockával sem lesz több, az tény! Mérni alig lehetne különbséget szerintem átlagban is, de amikor játszol, akkor érzed, hogy nem torpan meg a játék, hanem szép gördülékeny, aztán az i7 mellett, meg pláne. Nem nem dolgozik a játék több, mint 4 szálon, viszont az i5 nyélen volt játék alatt és a háttlrfolyamatok akaszthatják a játékot, a +HT épp elég arra, hogy még ez se legyen.. 
- 

jacint78 addikt A gyors ram abban segít, hogy ne akadozzon, laggoljon egy játék, ha ez fontos neked, akkor tényleg megéri a pénzt a tuningram is! Max FPS-ben semmi változást nem fogsz észrevenni, de minimumban már annál inkább. Személyeskedéssel nem tudsz meggyőzni, érvekkel igen. Ha levezeted nekem, hogy miért jó modulonként ~1W-ot spórolnom, (akár tetszőlegesen alacsony) felár mellett azzal sokat tágítanál a látókörömön. Közel sem 1W-ról van szó és a ramoknak nem nagyon van üresjáratuk, vagyis folyamatosan kajálnak, ami az üresjárati teljesítményfelvételt igencsak megdobja. 
- 

proci985 MODERÁTOR tomshardweren volt egy nagyon atfogo cikk anno meg ddr3mon jopar orajellel es csomo tesztel, ott kb az jott ki, hogy a sweet spot a ddr3-1600cl9. ilyen meretu teszt rengeteg ido (es nagyon nehez jol megtervezni), de ahogy terjed a platform szerintem varhato lesz. par feladatnal egyebkent szamit a mem, de aki olyannal dolgozik altalaban tisztaban van a dologgal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest