- Megfizethető miditornyokkal gyarapodott a Chieftec portfóliója
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az 1W asztalon hibahatáron belül van. De ha hozzá vesszük a kisebb hőtermelésű memóriavezérlőt jelenthet kézzelfogható előnyt. Egyre alacsonyabb(~1V körüli) Vid-vel rendelkező CPU-t tudjanak piacra dobni, ehhez menne az 1,2V-os memóriavezérlő és a kis I/O feszültség is. Ez olyan 20-30%-os fogyasztáscsökkenést jelentene egy mobil CPU-nál, ami már megnyithatja a pénztárcákat. Ha jól sejtem a 15 és 28W-os Broadwell-en fog bemutatkozni, mert a Haswell-ről lemaradt
-
MinionFlasH
senior tag
Jó hát megértem, hogy a szerverekben ez "nagyon" takarékos lesz, de ez engem mint mezei júzer hol érint, a 2 modulommal? Igazából a DDR2 800mhz CL5,és a DDR 1600mhz, CL 9 között is kb 10% a sebesség különbség nem?
Ez nekem inkább vegyél új lapot, procit, memóriát stb.-nek tűnik, persze nyilván meg lehet sok mindennel indokolni, de az nem igazán a mezei júzert érinti, max annyiban, hogy rá van kényszerítve a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest