- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Milyen meglepő, hogy átlag alatt az átlagot értettem ugye, nyílván mindenki egyszerre futtat adatbáziskezelőt, meg mindenféle szerkesztő programot a számítógépén.. Tudod-e, hogy, ha nincs annyi memória a gépben, akkor kicsit másképp szervezkedik a windows? Ha 8GB rammal telepítesz windows-t, akkor a friss windows 1GB használattal indul, ha 2GB-al, akkor 400MB-al és nem tölti elő a felesleges dolgokat, amit én még sok ram mellett is kikapcsolok, mert minek. Magam sem vagyok átlag felhasználó, közel sem, de még a 6GB ramot sem tudom megfektetni zeneszerkesztő programokkal sem, sem játékkal, szóval komolyan nem rétem, az ilyen "kevés a nyóc gigabájt" megnyilvánulásokat. Nekem is kevés lenne kettő, de egyikünk sem átlag felhasználó, és a kolega kijelentésével szemben még mi is megegyezünk, abban, hogy a 8 GB tényleg kényelmes kikapcsolt lapozile-al, de nekem még a 6GB mellett sincs lapozófile.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chrome
- További aktív témák...
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest