Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Figyelj azt látom hogy nagyon nem tetszik neked ez a játék sorozat,valamint mindenki más szemszögből fogja nézni,nekem tetszett eddig mindegyik rész,biztosra veszem hogy az Unity is lefog kötni egy időre. Szerintem a kalózkodás nemvolt erőltett ha végigjátszottad akkor tudod h véletlen csöppent bele Edward az egészbe de ha már benne volt a szíve oda húzta (talán mert Altair leszármazottja volt) nekem személy szerint tetszett a történet a tengeri csata pedig szuper újítás volt.
-
wolfman
veterán
válasz
dergander #45 üzenetére
Az a baj, hogy minden részét el lehet adni, akármekkora szarság is lesz, csak a parkourral! Mindenkinek bejött hogy lehet ugribugrizni, meg kemény fasziként sétálni az utcán, hidden blade-el leszúrni másokat, felugrani a házak tetejére meg árbócra stb. és ennyi elég is a következő részek eladásához. Személy szerint én már unom hogy csak ennyivel akarják eladni az egészet. Ok, jó korok, jó a kalózkodás stb. de a BlackFlagbe is picikét erőltetett szagú volt, ahogy beleerőltették az Assassin témát a kalózkodásba.
-
dergander
addikt
válasz
cskamacska #44 üzenetére
Abba igazat adok hogy túl gyorsan lett előrelépés az időbe,jobb lett volna maradni az Altair időkbe vagy legalább 50-100év múlásával. Viszont az hogy a black flag nemlett jó ezt nem fogadom el,rajtam kivűl még talán 1-2 millióan szerették és játszottak vele,nekem kimondottan tetszett a kalózos újítás,és már legalább 2x végigvittem. Kimondottan ami nemnagyon jött be az az AC3 de valahol azt is 2x végigvittem,de végülis az se volt rossz,csak inkább úgy mondanám h a sorozat leggyengébb tagja. Az Unity pedig szerintem pofás lesz már így látatlanba is,francia forradalom együtt leszünk a lázadó parasztokkal,háborúkat élünk meg,azért ne feledjük az ACkba nagyon jó a harcrendszer,élvezetes csaták lesznek.
-
cskamacska
addikt
Nos kellő mennyiségű fankwank-el mindent meg lehet indokolni, igazából Star Wars crossover is simán kijöhetne ebből, miért ne lehetne Darth Vader egy templomos nagymester?
Az a gond, hogy Assassins Creed folytatásos teleregénnyé lett, pedig nem annak indult, és ez a történet erőltetettségén is meglátszik.(a játékmotoron meg pláne, azért remélem tiszta sor, hogy nem lenne 30fps/900p cinema mód a Unity sem, ha nem kellene minden év végén kötelezően megjelennie
) A Black Fag már játékmenetben sem hasonlít az első részre, igazából ott tartunk, hogy az Ubi random játékokat csinál évente(- többször is, ha figyelembe vesszük a különböző rendszerekre készített spinoffokat), és rányomja a frencsájz bélyegzőt. Aztán a rajongók vagy bemagyarázzák maguknak, hogy teljesen jól van ez így, vagy csöndben morcognak.
-
Silenzio
addikt
Ez a season pass-hez jár a trailer tanulsága szerint. Amúgy akik fikázzák, azok ismerik a sorozatot? Az AC mindig is a jövőben játszódott, nem történelmi játék, hanem sci-fi. Egyfajta virtuális időutazás egy fura gép segítségével, comprende? Simán belefér ez az anomália is - a trailer címe is ez!
-
válasz
Liquid Snake #39 üzenetére
Biztos csinálni kell majd egy időgépet és amikor kész, meghibásodik és kidob minket 1944-be.
-
Liquid Snake
aktív tag
Érdekes! Kicsit furcsállom hogy kerül majd oda a főszereplő?
-
Az ötlet, hogy egy kicsit előre ugrunk az időben, jó, de egy teljes játékot nem építenék a II. VH-ra. Az első még csak-csak, de valóban a késes ugrabugra az AC védjegye, a második világháború pedig eléggé összeegyezthetetlen az eddigi hangulattal. Aki arra vágyik, annak ott a The Sabouteur.
-
Tetszik, szerintem nem lenne rosz egy 2.vh-s AC. Végülis ha idővel haladnak előre lehet eljutnak oda is.
Személy szerint én egy Ilyen AC-nek örülnék a legjobban. -
W.Wilson
aktív tag
Mi ez a nagy utálat? Eddig az AC topikokban számtalanszor lehetett olvasni, hogy milyen jó lenne egy világháborús rész. Most kapunk egy kis ízelítőt belőle, gondolom a későbbiekben lesz teljes rész is ebben az időszakban, erre mindenki fikázza?
-
dergander
addikt
Figyelj amíg nemtudjuk hogy a történet miért kalauzol el minket oda addig nem érdemes kitalálni semmit rá,amit mondtam lehet egyszerre 2 szereplőt fogunk irányítani párhuzamosan és valami ereklye vagy tárgy felkutatása lesz a hangsúly. Lehet Arno-tól örököl valaki valamit,és ez a valaki a VHba vesz részt majd elrejti,és gondolom ezt fogjuk kutatni hogy a VH alatt hova is tehette,ez az egyetlen ésszerü alternatíva. Egyenlőre mást nemtudok,csak úgy világháborús jelentet nem vágnak bele mert semmi értelme,hacsak mint ismétlem nem valami tárgy megtalálása a tét.
-
antikomcsi
veterán
Ha már a minőséget lehet állítani, akkor miért nem tudom kitenni teljes képernyőre?
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield #6 üzenetére
MW3-ban meghal
-
dergander
addikt
Nemtudom mit nem értetek,annó a revolutionba volt meg az a dolog hogy az almat megtalálják Altair történetét is megkellet fejteni valamint Enzióét is. Lesz összefüggés mégpedig az hogy valami tárgy ami Arnoé megörökli valaki aki a 2.Vh alatt rejti el.... Csak egy kis logika kellene nem pedig egyből fikázni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
mentoloshypo #23 üzenetére
Csak a Ghost Recon Future Solidert kell át nevezniük ... tenni bele pár szúró , vágó eszközt és kész is
-
mentoloshypo
senior tag
Tiszta szégyen már ez a sorozat is.
Biztosan lesz futurisztikus rész is valamikor, talán előbb mint gondolnánk. -
Ealgurult a győgyszer!
-
Benito94
tag
Kezd az uborka is egyre lejjebb süllyedni..
-
james001
veterán
Szerintem inkább az a legfurább ebben,hogy egy francia forradalmi időkből való assassin hirtelen átugrik a 2. világháborúba. Revelations-ben sem egy random időt és helyet dobott be hanem csak Desmond "beszorult" az animus-ba (ha erre gondolsz egyáltalán).
Meg remélem ez tényleg csak mellék dolog lesz,nem az lesz majd hogy hirtelen egy normál misszió után átvált egy másik időbe -
törölt tag
Ha nem lett volna benne a hir cimeben, hogy 2. VH akkor biztos meglepodtem volna a vonatos resz lattan de igy mar semmi extra
-
Xerxész
őstag
Meg tudod indokolni, hogy miért hülyeség? Mert én meg, hogy miért nem az.
Arno nem fog időutazni. Ez egy Animus hiba, olyasféle "összeomlás", mint amilyen már a Revelationsben is volt. Az egész a jelenhez fog kapcsolódni, valami történik majd az Animussal, ami miatt a főhőst a szinkronizácó folyamán más-más korba helyezi. Olyat is olvastam, hogy az nem ténylegesen Arno lesz, hanem egy későbbi korban élt aszaszin, csak Arno avatarával (skinjével). Rendellenes működés...(#11) wolfman
Az a "mágneses vihar" vagy fénylő pont az az, amiért majd meg kell mászni az Eiffel-tornyot: a "portál", ami valószínűleg visszahelyezi a főhőst a megfelelő térbe és időbe. Az Animus gliccs kikskapuja, ha lehet így mondani.
Ugyanilyen fénylő valamin keresztül került át Arno Párizsból az alagútba, a vonat elé...ha megfigyeled.Én nagyon örülök neki, hogy a jelent ezzel az időanomliás dologgal újra feldobják. Végre talán ismét komolyabb szerepet kap, ha már ez mozgatja az egész szériát.
-
edari
őstag
válasz
Coccolino_O #13 üzenetére
Valóban. Rev. - be se kellett volna a bombás baromság.
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Coccolino_O #10 üzenetére
Fasza. És majd ha jön felénk a tank, inkább kiszállnak belőle és bökővel elkezdenek hadonászni ellenünk, mert az úgy fair. STG-44-re sem foghatják már rá, hogy azért nem találnak el vele, mert korai és pontatlan fegyver...
Ez volt az AC különlegessége, hogy próbálták a lőfegyvereket kivonni a történetből. F*szért nem tudnak ott maradni a múltban. A történelmet is jobban lehetne hamisítani. Sokkal érdekesebb csavarokat lehetne belevinni.
Mindegy, nem is ragelek tovább...
-
wolfman
veterán
Egészen a felszínre bukkanásig nem is volt vele bajom, de mi az a mágneses vihat az eifel torony felett? Mik azok a léghajók körülötte? Mint valami steampunk sz@rságban...
Coccolino_O: Már nagyon régóta olyan!
-
Coccolino_O
őstag
Az AC széria kezd olyan lenni, mint a CoD.
-
J.Hetfield
aktív tag
Captain Price merre van?
-
tatararpad
őstag
Az ember tragédiája Ubisoft módra.
-
Gery9112
őstag
veszettül látványos de sajna nekem az jön le, hogy már a Ubisoft se tudja miről szól a saját játékuk és nem tudnak már mit kitalálni.
-
VictorHUN
aktív tag
Meg mindjárt a jövőben is fog szerepelni ha igy haladnak tovább
-
edari
őstag
Úristen mekkora baromság!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest