Hirdetés
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Elég sok táblát használtam már és mindegyiket azokkal a tartozékokkal adtam tovább, amivel megvettem.
Valahogy az Apple mégsem ragaszkodott a tradíciókhoz. A pro modellek évekkel ezelőtt elhagyták a “hagyományos” csatlakozókat. Üzleti szempontból nem lehetett olyan számottevő érték a haszon, különben nem lépték volna meg a cserét.
2018-as cikk szerint mobilokból 40 millió, tabletekből 11 millió fogyott. Tehát egy négy fős család vásárolt magának 4 telefont és egy táblagépet. Ebből arra következtetek, hogy mindenki használta a családban az iPad-et. Központi helyen lehetett a lakásban, mondjuk a nappaliban vagy a konyhán.
Ez egy nagyon durván leegyszerűsített egyenlet, a valóságot biztosan nem tükrözi, csak egy kis agymenés a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest