- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
iMaverick #94 üzenetére
Szerintem adattárolásra simán lehet venni 8Gb-os HDD-t is, semmi baja nem lesz, most csak mindenki fosik, hogy de ha baja lesz. Nem szabad rackben tárolni, nem szabad rugdosni meg dobálni és nem lesz baja. Havernak meg nekem is mióta megjelentek a 3Tb-os HDD-k van belőlük. Nekem egy Toshiba, neki Seagate-ből 3 Blu-Ray filmeknek. Nekem gépben csücsül 3. meghajtónak, neki meg cserélgetve van, éppen milyen filmet szeretne nézni. Semmi bajuk, 100/100 mindegyik. Nem szabad hagyni felforrni, ha kell hűtést adni neki és ha valami szoftver miatt lefagy a gép vagy éppen gyenge széria megy az adott multis játékban nem kell belerúgni vagy ütni ököllel a gépházba és nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest