Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
iMaverick
üzenetére
Szerintem adattárolásra simán lehet venni 8Gb-os HDD-t is, semmi baja nem lesz, most csak mindenki fosik, hogy de ha baja lesz. Nem szabad rackben tárolni, nem szabad rugdosni meg dobálni és nem lesz baja. Havernak meg nekem is mióta megjelentek a 3Tb-os HDD-k van belőlük. Nekem egy Toshiba, neki Seagate-ből 3 Blu-Ray filmeknek. Nekem gépben csücsül 3. meghajtónak, neki meg cserélgetve van, éppen milyen filmet szeretne nézni. Semmi bajuk, 100/100 mindegyik. Nem szabad hagyni felforrni, ha kell hűtést adni neki és ha valami szoftver miatt lefagy a gép vagy éppen gyenge széria megy az adott multis játékban nem kell belerúgni vagy ütni ököllel a gépházba és nem lesz gond.

Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest