- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
Petykemano #36 üzenetére
Én értem a hasonlatot! Gulyás Béla is nitrogént lélegzik, és ha belevezetjük a nagyfeszültséget, akkor melegszik.
Csak azt a részét nem értem, hogy mért csak egy világrekord lehet érdekes, és olyan, amiről beszélni lehet, vagy cikket írni. Mi van, ha valakit az olyan érdekes eredmények is érdekelnek, ami nem rekord. Meg aztán itt vannak az ilyen buta tudatlan emberek, mint én, hogy még lövésem sincs róla, hogy mennyi a világrekord, és valószínűleg nem is fogom tudni, mert elég sokat elvenne az életemből, ha ilyen baromságokat megjegyeznék, hogy meddig lehet húzni egy közel tíz éves processzort. Csak pusztán kikapcsolódásként feljövök egy ilyen oldalra, hogy olvassak valami engem érdeklő témát, és akkor azt tapasztalom, hogy beszélgetés helyett az megy, hogy mindig mindenkinek valamivel valami baja van, hogy lehet elégedetlenkedni, lehúzni valamit, valakit, vagy épp egymást. És akkor úgy elmegy a kedvem, hogy hetekre vagy hónapokra fel se jövök. Beleolvastam pár másik aktuális topikba is, és ott is ez megy. Sehol se láttam olyat, hogy milyen jó, hogy ilyen hatalmas ütemben fejlődik minden, hogy most egy belépő i3-asnak annyi magja van, mint pár éve a top i7-esnek, milyen tök jó ez! Ehelyett az emberek a kardjukba dőlnek, mer most valami ethernet nic-ről kiderült, hogy nem kompatibilis maradéktalanul az összes switch-csel, és majd csak pár hónap múlva javítják, és Úristen, hogy mer valaki cikkezni egy projektről, ami nem is világrekord. Szörnyű, micsoda világot élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest