Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vanhalen

senior tag

zapok: Elnézést, pont a "nevét" felejtettem ki: "4GB-RAMPatch-Multilingual-12.7.2010.exe" (címre gondoltam, csak késő volt :) )

Televan : Ugyanazon oldalon, a program letöltő szekciójában egyébként ez olvasható:

"Note (2/21/2011):

Two of the major virus scanner (F-Prot and McAfee) seen in this file a Trojan.

Other major antivirus scanners (Avast, AntiVir, BitDefender, GData, Kaspersky, Microsoft, Panda, Symantec) NOT detect a Trojan.
    Avast has confirmed on explicit demand on 11.22.2010 that the file is "clean".
    Kaspersky has confirmed receipt of the demand on 17.11.2010 - but made no statement on file.
    AntiVir had reported a short time that the file contains a Trojan. Now AntiVir reports no more trojan in the file."

Gondolom fals riasztás. FF. nem lep meg, MalwareBytes-en mondjuk csodálkozom. Én ezért használok DropMyRights-t, meg Sandboxie-t. Ha onnan is "kimászik", akkor hajrá(f)

Vagyis! ** Pasi és csaja szex után fekszenek a meghitt derengésben, csaj kérdezi: "Na és drágám, gondolkoztál már, hogy fogjuk elnevezni a gyereket?" - Pasi lehúzza az óvszert, bevágja a sarokba és: "Ha ebből kimászik, akkor James Bond-nak"

(Bocs, hosszú volt az éjszaka :DDD meg úgysem olvassa már senki a post végén hehe :N)

Új hozzászólás Aktív témák