- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
zapok: Elnézést, pont a "nevét" felejtettem ki: "4GB-RAMPatch-Multilingual-12.7.2010.exe" (címre gondoltam, csak késő volt
)
Televan : Ugyanazon oldalon, a program letöltő szekciójában egyébként ez olvasható:
"Note (2/21/2011):
Two of the major virus scanner (F-Prot and McAfee) seen in this file a Trojan.
Other major antivirus scanners (Avast, AntiVir, BitDefender, GData, Kaspersky, Microsoft, Panda, Symantec) NOT detect a Trojan.
Avast has confirmed on explicit demand on 11.22.2010 that the file is "clean".
Kaspersky has confirmed receipt of the demand on 17.11.2010 - but made no statement on file.
AntiVir had reported a short time that the file contains a Trojan. Now AntiVir reports no more trojan in the file."Gondolom fals riasztás. FF. nem lep meg, MalwareBytes-en mondjuk csodálkozom. Én ezért használok DropMyRights-t, meg Sandboxie-t. Ha onnan is "kimászik", akkor hajrá(f)
Vagyis! ** Pasi és csaja szex után fekszenek a meghitt derengésben, csaj kérdezi: "Na és drágám, gondolkoztál már, hogy fogjuk elnevezni a gyereket?" - Pasi lehúzza az óvszert, bevágja a sarokba és: "Ha ebből kimászik, akkor James Bond-nak"
(Bocs, hosszú volt az éjszaka
meg úgysem olvassa már senki a post végén hehe
)
-
vanhalen
senior tag
Ezt nem tudtam. Opera 12 Alfa nem tiltja, Avira sem, meg Safari sem, szóval passz.
Talán érdemes lenne a "neve" alapján utánagugliznod, ha érdekel. Biztos találsz olyan oldalt is a találatok között, ami fertőzésmentes oldalra irányít. Nyilván nem az volt a célom, hogy vírusos oldalra navigáljalak, hanem a segítő szándék vezérelt. Sok sikert. -
vanhalen
senior tag
"Én most elvagyok 3 GB.-al, mivel x86-os rendszerem van, de a polcon pihen a negyedik giga, amit egy 64 bites rendszerrel tudok majd, - ha szükségem lesz rá (pedig dolgozom a gépen minden nap) - kihasználni!"
Ezt nézted már?: "Windows 7 32-bit with full 4 GB or 8 GB RAM support" [link]
http://www.unawave.de/windows-7-tipps/32-bit-ram-barrier.html?lang=EN
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged