Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Ugyanezt nyújtja egy FSZ is vagy OKJ csak sok sallang mellett.
Udemy-n vannak egyébként jó kurzusok, árban sem vészes. Főleg ha egy olyan céghez mész dolgozni ahol van Enterprise account akkor aztán lehet tolni orrba szájba.Jó hely lehet még Microsoft partnereknél dolgozni ott is szokott lenni Learning Portál hozzáférés, nálunk legalábbis van, illetve a konkurenciánál szintén hallottam hogy van.
-
haxiboy
veterán
Heti 1 napos képzésen szerintem alapfeltételezés az oktatók oldaláról is hogy otthon is foglalkozol vele és próbálod magadban összerakni a dolgot.
De igen, sok sok gyakorlás, még jobb ha egyszerre többen dolgoztok egy problémán, esetleg van valaki aki kipróbálja a kódodat amit megírtál mint user, mert garantált hogy előjön 1000 hiba amire az elején nem is gondoltál...(Nálunk is kb ez a napi rutin, a végfelhasználó egyben tesztelő is) -
haxiboy
veterán
Ha az ilyen codecool meg ilyesmi tanfolyamokra gondolsz akkor passz, én személy szerint még az egyetemet sem fejeztem be (majd a következő félévben talán), viszont időben specializálódtam (nem az egyetemen) jó irányba.
A lényeg hogy ahol szoftvert kell fejleszteni, és nem nagyvállalatok a fő megrendelők ott a fizetés is kevés lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest