- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Hétköznapi átlagfelhasználó miért ne lehetne elégedett az alaplapi hangkártyájával és egy párezer forintos fejhallgatóval/hangszóróval? Szólni szól, a minősége olyan, amilyen (ezért érdemes vásárlás előtt kipróbálni) - ettől még nem feltétlenül szánalmas véglény. A laptopomban például egy egyszerű Realtek HD audio chip van, az hajtja meg a beépített kis hangszórókat, amit akkor használok, ha csak gyorsan meg akarok hallgatni valamit. Ha filmet nézek a feleségemmel, arra van egy külön mobil hangszórópár, ami sokkal jobb minőségű hangot produkál, mint a laptop cincogók, de ezt sem nevezném hifinek - viszont arra, amire mi használjuk, elég. Játékhoz meg a fentebb említett fülest használom, mert képes a 7.1-re meg a Dolby Headphone-ra. Lehet, hogy audiofileknek még ez sem elég jó, nekem viszont megfelel, mert szerintem szép hangja van, a magas és mély hangok egyensúlyban vannak, a térhatás megvan. Akkor miért kéne drágább rendszerbe beruháznom, ha az igényeimet kielégíti. Másoknak más igényeik vannak, nosza, akkor lehet minőségibb cuccot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest