Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Akkor jól értettem. DiRT2-t ha telepítesz, kreál egy "Rapture3D - Speaker Layout" parancsikont, amit ha elindítasz, a mellékelt kép fogad, és úgy tudsz tesztelni.
Win7 alatt pedig jobb klikk a hangszóróra (ahol a hangerőt is szabályozod) -> Playback Devices -> kiválasztod, hogy melyik kimenetet akarod buherálni -> Configure -> -
SityiSXT
őstag
Általánosságban írtam, amit írtam, nem veled akartam vitatkozni. Ha félreérthető volt, elnézést. Abban igazad van, hogy tudni kéne különbséget tenni, de nem biztos, hogy erre a mai emberek képesek. Olvastam egy másik hírportálon (már nem emlékszem, hogy melyiken), ahol egy kísérlettel bebizonyították, hogy az emberek többsége tényleg nem tud különbséget tenni egy 128kbit-es és egy 320kbit-es mp3 között. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy nem biztos, hogy megéri győzködni az embereket, hogy a minőségibb cucc tényleg annyival jobb, ha egyszer nem hallja...
-
SityiSXT
őstag
Hétköznapi átlagfelhasználó miért ne lehetne elégedett az alaplapi hangkártyájával és egy párezer forintos fejhallgatóval/hangszóróval? Szólni szól, a minősége olyan, amilyen (ezért érdemes vásárlás előtt kipróbálni) - ettől még nem feltétlenül szánalmas véglény. A laptopomban például egy egyszerű Realtek HD audio chip van, az hajtja meg a beépített kis hangszórókat, amit akkor használok, ha csak gyorsan meg akarok hallgatni valamit. Ha filmet nézek a feleségemmel, arra van egy külön mobil hangszórópár, ami sokkal jobb minőségű hangot produkál, mint a laptop cincogók, de ezt sem nevezném hifinek - viszont arra, amire mi használjuk, elég. Játékhoz meg a fentebb említett fülest használom, mert képes a 7.1-re meg a Dolby Headphone-ra. Lehet, hogy audiofileknek még ez sem elég jó, nekem viszont megfelel, mert szerintem szép hangja van, a magas és mély hangok egyensúlyban vannak, a térhatás megvan. Akkor miért kéne drágább rendszerbe beruháznom, ha az igényeimet kielégíti. Másoknak más igényeik vannak, nosza, akkor lehet minőségibb cuccot venni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Termigáßor #27 üzenetére
Nekem ilyen USB-s 7.1 fülesem van, és igen, egy C-Media hangchip van benne. Szvsz ezek a fülesek nem audiofileknek vannak kitalálva, hanem olyanoknak, akik szeretik a térhangzást, de másokat nem akarnak zavarni. Ez az A4Tech, ami nekem van, nem szól rosszabbul, mint egy sztereó Philips (próbáltam), viszont a térhangzás sokat odatesz, főleg játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- Politika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest