- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
#56474624 #51 üzenetére
A legtöbbet gyakorlatilag a füled számítja. Minden más csak ahhoz képest...
Meg mondjuk az sem mindegy, hogy egy alaplapi(vagy USB-s) szoftveres hangkártyát használsz(Ráadásul az Audigy SE is szoftveres, ha jól tudom, meg az X-FI Extreme Audio is), vagy egy jobb fajta X-FI-t, esetleg Xonart, hogy a százezres profi hangkarikról ne is beszéljek, meg elvileg az is számít, hogy jack kimeneten vagy SPDIF-en tolod ki. Sőt, az is, hogy panelban laksz vagy téglaházban, és milyen messze a főútvonaltól...
Tudom, hogy a félmillás szett sem a csúcs, de gyakorlatilag a 30-50 ezres kategória fölött az én fülemnek mindegy(igen, van orvosilag igazolt halláskárosodásom, de a legtöbb mai embernek szintén van, ha kisebb is), és gyanítom a többség is egy pöppet többet törődik az ár/érték aránnyal, mint a vájtfülűek.
Mondom, addig semmi bajom az audio ínyencekkel, amíg nem kezdenek el lenézni. Az viszont rövid úton elgurítja nálam a gyógyszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest