- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Micro Four Thirds
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinnó
aktív tag
Na vettem is!
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
zsoltinnó
aktív tag
Én most veszek egy 500G winyot
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
Godefroy
senior tag
Külső 2.5" nem szokott probléma lenni a tápellátással, csak ha külső házat veszel és abba rakod a hdd-t.
Gyári egybe csomagolásnál sosem volt gondom ,sem WD160 assal sem Seagate 250-esel.(a cikkben elég drága a 250 es 99 €ért itthon 12+áfa a Seagate 250 es.)
[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
Muton
addikt
ha a lapgyártók és a portable készítők nem tartják be az előírásokat, arról nem a szabvány tehet. szerintem.
ha egy gépbe bedugom a passportot és nem megy (hallani, ha gond van), akkor a gép megy a fekete listámra, és a gép gazdája találjon ki amit akar, ha kell adat. fos géppel/portable-vel meg nem kell foglalkozni
vagy 1,8-at kell használni, az szinte mindig megy
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
liksoft
nagyúr
OK. És amikor egy új géphez mész, tudod, hogy normális a port? Az adminisztrációt meg cseszteti az OS, így tuti a drive szinte teljes adatvesztése.
Vagyis az a hordozható eszköz amelyik esetében az éles adatok átvitele előtt célszerű minden esetben tesztet végezni, NEM mobil cucc. Csak gagyi megoldás, és pénzlehúzás.
Nem is értem, ilyen mobil cuccok között miért nem a 3,3V-os kisebb fogyasztású 1,8"-os eszközök terjednek? Ott nem szokott gondot okozni a tápellátás. Érdekes......
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Muton
addikt
azért a problémák kapcsán nem csak a 0.5 A a ludas. ha minden alaplap aminden porton leadná a felet (ahogy gondolom a szabványban le van írva), és a gyártók is ésszel választanák hozzá a hdd-t (elég nagy a vállaszték), amihez értelmes elektronikát csinálnának, akkor nem lenne itt baj. pl wd passport, 1 kábel, és működik (minden normális gépen)
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
BobChemistry
őstag
-
rocketeer
csendes tag
Azt nem értem, hogy miért csak azt az elméleti max 60MB/s-et írják oda, amikor a gyakorlatban felfele a töredéke (már a tizede is jó lenne). De ha egyszer USB akkor úgy se lehet gyorsabban...
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Szép. És melyik USB port tudja maradéktalanul ellátni feszültséggel?
Szerk: Nagyon itt az ideje, hogy az USB port terhelhetőségét 1A-re felemeljék. Ez állandó probléma a külső drive-ok esetén. Több típus esetén, akár az USB portokat nézzük, akár a drive-okat, még a dupla port használata sem biztosít hibamentes működést.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-4db. ÚJ BONTATLANOK GOODRAM CX400 512GB SATA3 (SSDPR-CX400-512)
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest