- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Mondjuk lehet ,hogy el van írva a név ,már az ára miatt is. Nem Mitsubishi-hanem Nakamichi ez a cég
gyártott professionális cuccokat ocsmány kinézettel hietetlenül drágán.
mondjuk akkor sem egy Bang & Olufsen -
Spr1nG
tag
Pffffffúj
Nincs mit hozzáfűznöm... -
wj
csendes tag
Kicsit olyan, mint a 80-as években a VHS+TV kombók. Azok persze nem voltak laposak.
-
Boxi88
őstag
válasz
Santiagain #20 üzenetére
Ott a pont!
-
Fr3eWar
őstag
Ezzel a desginal tuti hogy bedolgoznak a Tesco Technika termékekbe.
Gusztustalan, elmaradott és mocsokdrága. Ennyiből vesz az ember egy BD írót meg egy 46"-os FHD lcd-t... -
Santiagain
őstag
A szomorú az egészben nem az, hogy drágán árulnak sz@rt, hanem, hogy lesz aki megveszi.
-
bteebi
veterán
A cikk címét olvasván megörültem, hogy milyen jó már, TV-be épített elég nagy winchester, és egye fene, még egy BD lejátszó is
. Persze azt hittem, hogy valami nagyjából középkategóriás, 37-42"-os TV-ről lesz szó. De mi az, hogy 22"? Már-már monitornak se való - némi túlzással -, pláne nem ilyen felbontással. És elég ronda. A talpa eléggé megoszt, volt, hogy még tetszett is, de alapvetően inkább nem bejövő az se. Ez így ahogy van, szar. Pláne ennyiért. $1250 az ca. legyen 250 kHUF, annyiért már 40-42"-os, tök jó minőségű LCD/plazma TV-ket lehet venni, asztali BD lejátszóval együtt.
Aki kitalálta, hogy ezt a sz**t ennyiért árulják, azt én nagyon sürgősen megpróbálnám átküldeni a konkurenciához...
-
Joshi
titán
Ez mekkora gáz, ilyen csúnya valamit rég láttam. Szerintem inkább melegszendvics sütőt kellett volna integrálni Tesco Kóla automatával, annak több értelme lett volna.
A Mitsubishi designere be volt lőve amikor ezt megálmodta?
De az is biztos hogy a jóváhagyó bizottság tagjai is másnaposak voltak amikor rábólintottak erre a szörnyszülöttre.
-
Vincent_
aktív tag
A márkát sikerült a címben túlbonyolítani ("Mitsubhishi")...
-
szurmais
csendes tag
Elég gagyi megjelenése van.
-
-
válasz
antikomcsi #12 üzenetére
Te borotválkozás közben nézed a Mokkát?
-
válasz
pumpika666 #11 üzenetére
Én már a fiamnak sem vennék 37" alatt tévét. Nem azért mer sznob vagyok, hanem mert minek? Alig drágább, mint a 32"-os, ha drágább egyáltalán, de ilyen mai szemmel kicsi vackokat már az életbe nem vennék.
Esetleg háziasszonyoknak a konyhába, főzéshez, vagy a fürdőszobába borotválkozáshoz, ha kellően tükröződik a panel, vagy hova szánták?
-
pumpika666
csendes tag
ez nagyon gáz
nem a bd és az 500 gb, még csak nem is a kinézet(bár...)...de 22"-os hd-ready tv???ennyi pénzből hasonló paraméterekkel szinte bármelyik gyártótól ki lehet hozni 37-es, v akár 42-es méretet is, természetesen full hd-ben
ok, jöhetnek az okosok magyarázkodni, h ekkora méretnél úgysem veszi észre az ember a különbséget, de ennyi pénzért már illene a full hd, a bd miatt meg alapból illenehihetetlen, hogy mennyi mutáns xart képesek előállítani a gyártók, ha már úgyis olyan vastag a talpa, akkor egy vhs-lejátszót esetleg egy laser disc-et is rakhattak volna bele
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem fog design díjat nyerni, az tuti!
-
wat? valaki szóljon nekik, hogy lemaradtak a nyolcvanas éveknél.
-
Black Dragon
addikt
Ocsmány...
Még egy sima kocka alakú talp is szebben nézne ki ennél...
-
hemaka
nagyúr
A felbontás nem kicsit ratyi
-
DRB
senior tag
Manapság nem kicsi ez a 22" meg az 1366x768-as felbontás tv-nek? De így még monitornak se igazán jó, az ára meg...
-
Hát ez valami ocsmány!
-
blueMerle
veterán
Ez most valami rossz vicc akar lenni?
Mi a túrónak ilyen "kijelző" és röhejes felbontás mellé blu-ray??? Látom keleten is elgurult a gyógyszer...
-
Digital
addikt
Tényleg jól megkérik az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest