Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
válasz
djculture #21 üzenetére
ez forditva meg inkabb igaz
nincs nyugati fizetes, de az emberek megis ugy probalnak elni.
csak egy pelda...
mikor gyerek voltam kb. igy nezett ki egy napi menu: parizsis "vajas" kenyer v majkremes kenyer v lekvaros kenyer reggelire, vacsorara, iskolaba, munkahelyre. a fottetel valami magyaros kaja(leves porkolttel, fozelekek, rakottkaposzta, disznotoros stb). ezek melle leginkabb teat, tejet, kakaot, olcso sort es bort ittunk.manapsag a menu: peksutemeny reggelire 600-1000ft/fo ertekben(ezt minden nap latom, sima minimalberes melosoktol is. lehet szamolni), melle valami egyeb nyalanksag(csoki, muzli szelet, joghurt stb) par szaz forintert es innivalo(energia ital, jeges kave, 0,5-os udito) megint parszaz forintert. napkozben bedobunk egy gyrost, kebabot, pizzat valami innivaloval. es akkor meg ott az otthoni sutes-fozes, ha van ra ido es energia, ha nincs jon a kajarendeles.
rengeteg egyeb teruleten is ez a helyzet, lasd muszaki cikkek(foleg mobilok) -
Joshi
titán
Ez csak akkor érne valamit Magyarországon, ha lenne legalább felirat a filmekhez. Egyébként felejtős. Én a Netflixre is azért nem fizetek elő, mert nagyon kevés a magyar vonatkozású film.
-
djculture
félisten
1000-1700 Euros fizetések lennének itthon is akkor lenne rá igény , így mikor a fél ország garantált bérminimum közelébe tengődik bruttó 180500 on kb a jó franc se fog egy szros filmre ennyit költeni.
Megfizetni nem akarják az embereket európai szinten de a szolgáltatásokat termékeket már európai árszinten mérik. Utána meg csodálkoznak hogy jaj nincs rá kereslet... -
Anaren91
senior tag
válasz
Pro Koryak #11 üzenetére
Azt én se értem ha valakinek pl kajára is alig futja hónap végén minek hoz ki hitelre 1000+ eurós telefont, de azt se, hogy a jó telefon hogy jön össze azzal hogy jó teveje is legyen valakinek. Telefont napi rendszerességgel használom, de ha nem lenne konzolom szerintem még crt tvm se lenne otthon mert minek... Tv csatornákon ugyan azokat a vackokat tolják szar minőségben, filmet meg olyan ritkán nézek, hogy arra a monitor is elég lenne.
-
törölt tag
Épp a házimozival lesz itt "gond", mert az Atmost úgy tudom, nem lehet átvinni a tévéből az erősítőbe (és a HD hangokat sem, de ezeket nem említi a szolgáltatás kapcsán a cikk). Majd az eARC lesz erre a megoldás, de azt még semelyik tévé sem támogatja, erősítőknél is firmware-frissítéssel ígérték csak némelyik újabb modellhez.
Az LG tévék aztán lehet, átkódolják egy Dolby-streambe az Atmost, és úgy küldik ki ARC-on vagy akár optikán. Ebben nem vagyok biztos, csak rémlik ilyesmi.
-
Zolom89
senior tag
válasz
headhunter #9 üzenetére
Beregisztraltam az első ingyenes hónapra de ez volt egyben az utolsó is.. olyan minőségben jött a westworld legutóbbi része h sírva nevettem h ezért kérnek 2500ft/hó.. vicc kategória
-
olivera88
veterán
Ez csak smart tévén keresztül fog működni? Mivel azt írja alkalmazáson keresztül.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
headhunter #9 üzenetére
És nem is nézhető LG tv-ken.
-
Dr. X
aktív tag
-
Pro Koryak
addikt
"De ha a logikadat követjük ha van egy jó tv d akkor minden másnak hasonlóan jó szinvonalunak kell lennie, szóval egy oled tv mellé már adod is le a rendelesed az új hetes BMW re meg ugye mindenre, nehogy már a többi gagyinak tűnjön az oled mellett...."
Normális helyeken valószínű, ez így van.
Csak a nyomi magyarok + a hozzá hasonlóan csóró gondolkodásúak olyanok, hogy megvesznek valamiből k.drágát, a többi holmijuk meg alapszarszutyok minőségű. Mert már nem maradt rá pénzük, elment a k.drága dologra. -
balgab84
aktív tag
Szinkron v felirat nelkul, ugy is eselytelen lenne, magyarorszagon😀 lasd Netflix😀😀😀
-
törölt tag
8Mbites neten mennyit fog bufferelni a 4k film?
-
lezuvius
őstag
Azt nem art ha figyelembe veszed, hogy a Netflix 4K az jelenleg a vicc kategoria a minoseget illetoen es elegge csak a sajat tartalmaikra van korlatozva.
Ez a szolgaltatas inkabb a mozinak lehet az alternativaja, foleg ha van otthon egy kello meretu teve es egy jo hazimozi. Igy pedig a fizetendo osszeg mar egalban van a mozi jeggyel es ha tobben nezitek mar pluszban is vagytok.
Jo lehet ez csak fontos, hogy figyeljenek a valasztekra es minnel frissebb filmek legyenek elerhetoek a szolgaltatasban.
-
Tomy Yayo
senior tag
Tehát kb. annyiba kerül 1db film megvásárlása, mint mondjuk a netflixen egy korlátlan hónap. Hmm. Aha. Ha elérhető lesz nálunk, akkor se jósolok neki túl nagy sikert. Értem, hogy 4K meg még egy bekezdésen át lehet sorolni a hangzatos de semmitmondó marketing elnevezéseket arra, hogy "sosevoltilyenjóaképmegahangöcsém, vegyeeeed", de ez az árazás nevetséges a mai világban szerintem.
-
Anaren91
senior tag
Igen, mert gondolom minden embernek ugyan olyan érték rendje van mint neked. Tv mindenek felett úgyis annyi jó műsor megy. Főleg 4k ba.
Attól, hogy valaki IPhone X et vesz lehet hogy nem érdekli a tv, és arra hogy a híradót megnéze elég egy crt is pl.
De ha a logikadat követjük ha van egy jó tv d akkor minden másnak hasonlóan jó szinvonalunak kell lennie, szóval egy oled tv mellé már adod is le a rendelesed az új hetes BMW re meg ugye mindenre, nehogy már a többi gagyinak tűnjön az oled mellett.... -
kikikirly
senior tag
,,Megkérdeztük a magyar képviseletet is, hogy hazánknak van-e esélye bekerülni ide, de egyelőre még nem kaptunk választ."
,,Hülye" magyarok okostelefonra költik a pénzt,nem TV-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG megállapodott a Rakutennel a jó minőségű filmek kölcsönzéséről, megvásárlásáról.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest