Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
A Zelda mag a MC grafikáját elnézve alig tűnik jobbnak mint amilyen N64-en volt, de az SC elég jól néz ki.
De én többet vártam, érdemes bekkelni egy PSP3-ra?!
Amúgy hogy is van ez, hogy az Unreal engine-hez kevés lessz, mikor a SC is Unreal-es?! -
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #6 üzenetére
Hát meg semmi info arról, hogy esetleg terveznének valami appstore/market-szerű dolgot. Megint ott lesz a kezünkben a szuper gép a rengeted lehetőséggel melynek a felét se tudjuk rendesen kihasználni. Ha az így maradt én nagy jövőt jósolok az iOS-nek és az Andriodnak játékok terén.
-
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #4 üzenetére
Az első körből kimaradok én is, ha követik a DS példáját, akkor úgyis lesz belőle a megjelenés után 1-2 évvel egy "javított" lite vagy -i változat.
-
RepeatSector
senior tag
virtual consoleban én is sajálom hogy nem lesz GBA emu
Victor bazz te mit akarsz egy kézikonzoltól??? én azt szeretném hogy legyen rá normális game
Lehet maradok a PSP-nél még 1 darabig de nagyon meggyőző ez a ds + a játéklista is nagyon széles és sok game van ami érdekelni fog
-
VictorHUN
aktív tag
Jó borsos ára lesz itt nyugaton még meg saccolásra is, mert eddig a japán ár ismert.
A grafikus chip elég gyenge benne. Ennél még a Wii is szebb. 3D max 1-2 percig lehet jó látvány ezen kis gépen amíg meg nem szokja a szemed. -
ldave
félisten
Hm, pedig abban a hitben voltam, hogy GBA is lesz a virtual console-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest