- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Kronos3000 #482 üzenetére
Alig jött ki valami tavaly szeptember óta. Haswell már ebben a tesztben is volt, a 4790K pedig nem egy nagy előrelépés. Kijött még a Haswell-E ami elég rétegcucc és a Kaveri. Az AM1 annyira nem vág ebbe a mezőnybe szvsz.
Talán majd jövőre.
-
Oliverda
titán
Nem az a cikk címe, hogy Win8 vs. Win7 a CPU fronton.
Ha ugyanezt mennyiségű, 2x szoftvert még Win7-re is fel kellett volna telepíteni, beállítani, stb., akkor még mindig a tesztelésnél tartanék. Mivel gondolom nem nagyon csináltál még hasonlót, így megértem hogy nem tudod mekkora melóval jár ez.
2.: Mivel nem minden program változott, így elég lenne benézni az arhívumunkba, és a megfelelő eredményeket összevetni azzal amivel lehet. Oké, ezt nem tálcán kínáljuk, melózni kell rajta ~10 percet.
3.: [link]
-
Oliverda
titán
válasz
CharlieDrop #7 üzenetére
Direkt végignéztem egy rakás oldal tesztjét, és nem nagyon találtam olyat, ami ne lenne benne a csomagunkban, vagy ne lenne már egy hasonló feladatra szánt alternatíva (pl.: 3ds Max vs.Maya). Olyan oldalt pedig végképp nem találtam, ahol 18 különféle teszt lenne, 10 körül van az átlag. Szerintem majdnem minden főbb felhasználási területet lefedünk, ami egy asztali desktop PC-nél előfordulhat.
morgyi: Vagy (már) saját vagy éppen még nálunk maradt. Kölcsön nem kértünk most semmit, mert nem volt rá idő.
Yutani: Nem érzem "sutának". A gyártástechnológia sarkalatos pont, és nagyon sok múlik rajta, több mint az architektúrán. A 32 nm valahol rendesen el lett baltázva, akárcsak kettővel korábban a 65 nm. Hasonlítsd össze a 65 nm-es Phenom és a 45 nm-es Phenom II fogyasztását, ahol a mikroarchitektúra szinte ugyanaz.
Most pedig a sok meló utáni jól megérdemelt pihenés következik. Jó kattintgatást és olvasgatást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest