- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz killahdrums #13 üzenetére
[OFF]Nem is tudom pontosan melyik lap írta. (Talán HVG)
Az Intel-el készítettek mélyinterjút (olyan bő 15 oldalast) és az egyik mondat megragadt.
,,A laborban átlagosan 15 évvel járnak előrébb, mint ami éppen kapható."
És akkor megvan a válasz a kérdésre!
Az is nyilvánvaló, hogy Intel azért kezdte a tikk-takk-ot, hogy a fejlesztéseknek legyen ideje behozni az árukat.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy minnnyájan tanúi voltunk egy olyan pillanatnak, mikor az Intel nagy levegőt vett és "átugrott" egy ilyen fejlesztési fázist hogy egy későbbre tervezett alternatívát dobjon piacra. (C2D) Emlékezzetek csak vissza! Mikor intel kihozta a Core-t, egyidőben a teljes ütemtervet előrébb hozta egy évvel... Persze ők nem kommentálták, ezért mindenki úgy fogta fel, hogy szorongatják AMD-t!
De ha megnézitek az erőviszonyokat K10 inkább a "régi" C2D-nek lehetne ellenfele.
Hiányzik onnan egy "NetBurst-os év".[/OFF]
Én már éve várom Nehalem-et, mint messiást.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
FireKeeper
nagyúr
válasz killahdrums #11 üzenetére
mi itt csöpögünk a 45 nanóra, már sokkal kisebben is gyártyjáka chipeket, csak persze nem nekünk, katonaságnak, űrkutatás, ilyenek. amit az átlagjúzer kap az elavult szar
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
klambi
addikt
válasz killahdrums #11 üzenetére
hát engem szét vetne az ideg hogy van a spejzben 1 olyan proci ami lenyomja az összes többit, és nem használhatod fel csak olyan év vagy 2 után.
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest