Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
killahdrums #13 üzenetére
[OFF]Nem is tudom pontosan melyik lap írta. (Talán HVG)
Az Intel-el készítettek mélyinterjút (olyan bő 15 oldalast) és az egyik mondat megragadt.
,,A laborban átlagosan 15 évvel járnak előrébb, mint ami éppen kapható."
És akkor megvan a válasz a kérdésre!
Az is nyilvánvaló, hogy Intel azért kezdte a tikk-takk-ot, hogy a fejlesztéseknek legyen ideje behozni az árukat.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy minnnyájan tanúi voltunk egy olyan pillanatnak, mikor az Intel nagy levegőt vett és "átugrott" egy ilyen fejlesztési fázist hogy egy későbbre tervezett alternatívát dobjon piacra. (C2D) Emlékezzetek csak vissza! Mikor intel kihozta a Core-t, egyidőben a teljes ütemtervet előrébb hozta egy évvel... Persze ők nem kommentálták, ezért mindenki úgy fogta fel, hogy szorongatják AMD-t!
De ha megnézitek az erőviszonyokat K10 inkább a "régi" C2D-nek lehetne ellenfele.
Hiányzik onnan egy "NetBurst-os év".[/OFF]
Én már éve várom Nehalem-et, mint messiást.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
killahdrums #11 üzenetére
mi itt csöpögünk a 45 nanóra, már sokkal kisebben is gyártyjáka chipeket, csak persze nem nekünk, katonaságnak, űrkutatás, ilyenek. amit az átlagjúzer kap az elavult szar
-
klambi
addikt
válasz
killahdrums #11 üzenetére
hát engem szét vetne az ideg hogy van a spejzben 1 olyan proci ami lenyomja az összes többit, és nem használhatod fel csak olyan év vagy 2 után.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nehalem-generációval radikálisan új platformokat bocsát piacra a gyártó.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest