Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
Szerintem nincs nagy különbség leszámítva a 900-1080p történetet előző gépeknél is hanyatt estek a Sony masinájának "erejéről" aztán a legtöbb multi cím élénkebb képet mutatott boxon. Egyedül a nagyon erős only címeknél érzédött a vége felé, az a kis plusz kakaó de ahhoz kellett 5-6 év mire kihámozták a gépből bőven fogunk még csodákat látni mindkét masinán! Lásd gta5, ki gondolta volna az elején.. Hiába kampányolnak sokan a fél milliós konfigok mellett ha a fejlesztők nem hozzák ki belőle azt amit a játékosok látni akarnak.. Túl nagy pénz van a konzolokban ahhoz, hogy ezt megengedjék.. Meg akkor mi maradna a ps5 nek Kell az egészséges verseny ahogy a tudatos fejlődés visszafogás is. Nem biztos, hogy olyan jó lenne ha holnap már avatár film minőségű játékok lennének.. Azok a hamarosan megjelenő 3D szemüvegek is komoly függőséget fognak sokaknál (köztük nálam is) kiváltani szóval csak nyugisan nem maradunk le semmiről
-
GoTReX
őstag
Nem teljesen idetartozó dolog.Nekem mindig is Xbox classic, majd Xbox36O consolom volt. Anno mikor jöttek a tesztek első blikkre a Sony jóval komolyabb hardverrel szerelt géppel rendelkezett,és az összeszerelés sem említhető egy lapon .( szétszedett ONe szamomra egy kohány pc benyomását tette,még a Ps egy precizen helytakarékos szép konstrukciónak tűnt.) Most hogy már egy ideje piacon mindkettő,valóban kijött ez a differencia?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
gianni85
veterán
Nekem is csak 20MB netem van, ráadásul valahogy standby-ban nem is tölt valami jól :S
Az MCC 1 nap alatt jött le Nem tudom ki mennyi játékkal játszik állandó jelleggel, de nekem most fent van az MCC mellett a Forza 5, Horizon 2, BF4 Premium, Titanfall Deluxe, Mortal X, Dragon Age Inquisition, PvZ, DR3 és 5-6 app. Van még sok cuccom, de szerintem az 1TB-ot nem tudnám megtölteni. Szóval fentebb van 3fps, 2racing, 1verekedős és 1rpg, 1 coop tps és egy multi tps játék. Az 1TB akkor lenne jó, ha nagy nosztalgiás lennék, és jönnének olyan szikrák, hogy nekem most azonnal kellene egy coop missziót játszanom az AC Unity-ben Ha viszont ez lenne a helyzet, akkor a +500GB se lenne elég sokáig. -
oriic
HÁZIGAZDA
Az a gond, hogy nem mindenhol van 50-100-1000 Mbit-es net otthon, így bőven jó az embernek, ha elég egyszer leszednie a játékokat. Értem mit mindasz, nekem bőven elég az 500giga pl, max USB-s HDD-t szerzek hozzá, de vannak olyanok, akiknek pont a fentebb említett dolgok miatt jobb egy nagyobb gyári HDD a One-ba.
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak digitális játékaim vannak, de mind "olcsó" volt. Lehet most is kifogni jó akciókat. Titanfall Deluxe 2600, Dragon Age Inquisition - 6800, Metro Redux - 4000, EA Access - 6700 - 8+ játék, Tomb Raider - 2400 és lehetne még sorolni, de ez így összesen nagyjából egy premier Witcher 3 ára volt.
-
Mustaros
aktív tag
Jelenleg a digitális tartalmak nem annyira akciósak , mint az előző generációs konzolokon , így kevésbé is fogynak (nálunk). Legtöbb ember a lemezes kiadást helyezi előtérbe , az eladhatóság szempontja miatt. Ha nagyon olcsók lennének a digitális Ps4 játékok , simán megtölteném vele a HDD-t , de per pill nem sok olyan ajánlatot láttam , amire azt mondtam volna , mint a Ps3-nál , hogy húúha.. ez kell nekem azonnal 5 font-ért..
Szóval +1 , ami a véleményedet illeti. -
gianni85
veterán
Egyesek nagyon túllihegik ezt. Jelenleg 10 játék van a gépemen, van köztük pár kisebb, de 60+ gigás monstrum is. Külső vinyó támogatott. Max annak gáz, aki állandóan játszani akar mind a 40 játékával, és betárcsázós nete van.
-
Ezt így kellene. Egy ilyen gépnél francnak szüttyögni az 500GB-al. Prevgen gépeknél még ok, de itt. Kicsit kellemetlennek érzem.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Def26
félisten
Megérte eladnom a boxot. Mire megint veszek addigra remélem ddr4 meg egy jobb vga is kerül bele. lol
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
lmno
őstag
Inkább SSD-vel kellene már árulni így 2015-ben.
-
aizen92
addikt
már Van egy terrás és itthon is kapható.
Persze nem alapcsomag, hanem exkluzív.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
kovsol
titán
válasz mentoloshypo #3 üzenetére
Ps4-Ben legalább cserélhető garancia vesztés nélkül nagyobbra.
May the Force be with you!
-
Sicilian
addikt
Én egy 2TB változatnak örülnék, azon már gondolkodnék.
Nem is kéne szarakodni az 1TB változatokkal.
Amennyi adatot letöltenek meg telepítenek ahhoz az is nagyon kevés..nothing is true everything is permitted..
-
A`rpi
addikt
válasz mentoloshypo #3 üzenetére
Pont ezért, az egyszeri júzer (nem feltétlen itthon) "kidobja" eladja az ötszázast, és vesz helyette egy terásat. Vagy ha új vásárló és kettő nagy konzol között vacillál lehet a nagyobb tárhelyűt választja, hamarosan érkezhet SONY részéről is nagyobb tárhelyű változat.
-
satz18
őstag
Ez aztán az innováció. Mióta is lehet 1TB-os vinyóval kapni a laptopokat? De 2 TB-os 2.5"-os HDD-k is már bőven elérhetők.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Mustaros
aktív tag
Hiányzott , mint egy falat kenyér...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- HTPC (házimozi PC) topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest