Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Konkretan a "noname" mindig markara utal, mint ahogy telefonnal az S12 jelenthet akarmit.
Ugye van kulonbseg Samsung S12 meg Doogee S12.De ha nem vesszuk a markat ami eleve nem nepszeru, majd a (OneNotebook) 4-platinum nev biztosan halal nepszeru lesz.
Javaslom nezz utana a markanak es a szamoknak, mielott olyat irsz hogy ez nepszeru, a Chuwi meg nem.
-
Busterftw
nagyúr
Barmilyen online platformon megkerdezed, a Chuwit sokkal tobben fogjak ismerni, mint a OneNotebookot, amit 2018-ban jegyeztek be es kb 2020-ban lett termek.
A Chuwi termekeket nem kell ebayen vadaszni, ha mar a takolt OneNotebok honlap nem tolt be, mert az Amazon, Newegg, Bestbuy stb nagy webshopokon kivul a hivatalos Chuwi Store-ban is vasarolhatsz online.
De jah, hiba van abban amit mondunk.
Az Ebayes peldadat sem ertem, rakeresve 2-3 darabos keszletek vannak mindenfele elozetes vasarlas nelkul, nehol csak 10-30 "watchers".
Chuwi laptopoknal meg konkret eladasi szamok.Nem nagyon all ossze a narrativa.
-
-
Busterftw
nagyúr
Visszaterve a kiindulo hsz-edre, a 2018-as indulasaval szerintem epp ez a One Notebook a noname, ha a Chuwi-hoz hasonlitjuk.
Utobbi sokkal ismertebb, meg a logout-on is vannak termekleirasok userektol. Az eletben nem hallottam errol a One Notebookrol, Chuwi termekeket meg kb 10+ eve latni nepszeru webshopokban es Youtube teszteken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A MiniBook X 2K-s kijelzőjén kameralyukkal oldották meg a webkamera elhelyezését.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- BMW topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest