Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Sajnos ezek bevált technikák, nekem is első ránézésre a gumi kiképzése se tünt túl tartósnak.
Én amondó vagyok próbálj ki egy slash 4x4-et e mellett és rájössz nem a vaktába ajánlotta a kolléga a slash-t.
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
"Miért nem az én használtamat vette meg annyiért?"
Üzletelni sem úgy kell, hogy hitegeted az eladót, majd a topikba benyögöd, hogy te már mást megrendeltél...
Na mind1, ez a te bizonyítványod.
Az, hogy vettél egy noname rc-t 90-100k-ért, az megint egy olyan dolog, hogy hagyjuk...
Én egy korrekt gépet ajánlottam, amiben nem kell cserélni semmit, jár hozzá pót alkatrész, stb... Alkatrész ellátásban is élen jár a traxxas, én amúgy 1x cseréltem rajta első lengőkart, azt is egyből rpm-re... Na de mind1. Én túl vagyok ezeken a kezdő szarságokon... -
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
A Traxxas szerintem pont nem profi cucc,de ebbe most itt ne menjünk bele.
Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.
Nekem is van Maverick 1/10 buggy azért tartom mert gombokért lehet cuccokat venni hozzá.Segítek én szivesen ha kell. Először tanítsd össze a távot a szabályzóval, utána programozd be a szabályzót. Ha jól nézem a videóban akkor valami Hobbywing szerű cucc van benne,azt gombról jól lehet állítgatni. Punch csutira timing minimumra had menjen.
Ha tényleg HW cucc akkor tudja a 3,4 Volt fesz levágást ami nem hátrány mert nem nyírod ki az akut. Állítsd be a szervó végállásokat,nézd meg jó olaj van e a telókban, nézd meg a futómű jól van e beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- iPhone topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.