- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- OLED TV topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen asztali médialejátszót?
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah megérkezett nekem is a ''kisz drágaszágom''

Kajálni mentem haza ezért gépen nem próbáltam ki, csak így a kezemben fogtam.
Első benyomások:
A formája nagyon jó, remekül kézreáll még nekem is, annyi problémám van vele hogy lehetne picit hosszabb mert az újjaim vége kicsit lelóg az elején ez azonban nem befolyásolja a használatát(és valszeg nekem vannak az átlagosnál hosszabb újjaim
).
Az anyag és összeszerelés minősége nagyon jó, a copperhead mellet feltünően, igazi profi cucc.A felső burkolat anyaga nekem nagyon tetszik, csúszás és izzadásmentesnek tűnik.
A fő gombok végre halkabbak kattintáskor mint a copperhead esetében, ez is elég pozitív változás, igaz el tudnám képzelni h még ennél is halkabb legyen. A kábel vastagsága és hajlékonysága így elsőre megeggyezik a ch-ével.
Az egér teflontalpai anyagában majdnem megeggyeznek a steelpad s&s-hez adott teflon tappancsokkal ezért majdnem ugyanúgy csúszik, bár ezt sem vizsgáltam meg rendesen kb 20mpt volt az egérpadon.
Bővebb vizsgálódás és beszámoló majd este
Addíg is írok egy mailt a boltnak h minden ok és megkérdem ezt a garanciális dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest