Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah megérkezett nekem is a ''kisz drágaszágom''

Kajálni mentem haza ezért gépen nem próbáltam ki, csak így a kezemben fogtam.
Első benyomások:
A formája nagyon jó, remekül kézreáll még nekem is, annyi problémám van vele hogy lehetne picit hosszabb mert az újjaim vége kicsit lelóg az elején ez azonban nem befolyásolja a használatát(és valszeg nekem vannak az átlagosnál hosszabb újjaim
).
Az anyag és összeszerelés minősége nagyon jó, a copperhead mellet feltünően, igazi profi cucc.A felső burkolat anyaga nekem nagyon tetszik, csúszás és izzadásmentesnek tűnik.
A fő gombok végre halkabbak kattintáskor mint a copperhead esetében, ez is elég pozitív változás, igaz el tudnám képzelni h még ennél is halkabb legyen. A kábel vastagsága és hajlékonysága így elsőre megeggyezik a ch-ével.
Az egér teflontalpai anyagában majdnem megeggyeznek a steelpad s&s-hez adott teflon tappancsokkal ezért majdnem ugyanúgy csúszik, bár ezt sem vizsgáltam meg rendesen kb 20mpt volt az egérpadon.
Bővebb vizsgálódás és beszámoló majd este
Addíg is írok egy mailt a boltnak h minden ok és megkérdem ezt a garanciális dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest