Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Szerintem értelemszerűen következik az, hogy ha az eredeti dvd-video mérethez képest nincs jelentős tömörítés, azaz transzkódolás pl. mint írtam max. 20-30%-os vagy még kevesebb, akkor szempártól és vizuális képességektől függően az ún. ''minőségromlás'' kevésbé látványos vagy nem jelentős, akár nem is észrevehető, mint a hasonló dvd-másoló programoknál,de a legjelentősebb hangsúly képmionőség szempontjából ennek is az mpeg2 encoderen van.
Ebben az esetben mivel mpeg2 videóról van szó, a hasonlatoddal kicsit sántán élve inkább egy nagyon jó vagy kiváló képminőségű avira ''hasonlíthat'' majd.
A hang meg vagy az eredeti marad vagy pl. 384-448kbit/s AC3 hang beállítástól függően le lesz konvertálva 192kbit/s virtual dolby digtal surroundra.
(Mondjuk egy 768-1536kbit/s adatrátájú DTS hangsávval rendelkező dvd-nél egyelőre nem tudom mit kezdene a program.)
Viszont ha megmaradsz a DVD-5 formátumnál (az a bizonyos 4,36Gb írható médiában), akkor nem biztos, hogy érdemes ezt a programot használni, mert akkor számtalan bevált alternatíva létezik erre.
Mint írtam vannak hozzá DirectShow szűrők, amit akár a linuxra is feltelepítve már az mplayer is képes lejátszani meg sok DS-t használó lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HDD BAZÁR - SATA, IDE - WD, Seagate, Hitachi, Quantum, Samsung
- HP Zbook G6 i7/ 32 GB/ 500GB SSD
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- MSI PRO B660M-A DDR4 Alaplap + Intel Core i7-12700
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs