Hirdetés
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
köszi, sajna az én felbontásomat meg sem találtam... esetleg a win 10 lot oprendszerrel ez változhat?
-
MontyCrew
senior tag
Üdv, napokban kezdtem nézegetni ezt a kis masinériát, első sorban érdeklődnék, hogy mire elegendő, pi3 természetesen. Monitorra szeretném kötni, hdmi-vel viszont a gubanc az hogy 2560*1080 az felbontású ez. Lehet ebből esetleges probléma? Netezgetni kellene, esetleg film nézés? Mennyire fér ez bele ezzel vagy felejtős? Youtubeot tudja kezelni? Ha ezekre jó kb ki is váltaná az asztali gépemet...

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest