- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vtomi2
őstag
válasz
wassermann #39351 üzenetére
Van háttőborda mind a kettőn, és ha ventilátort is irányítok rá, akkor szépen lemegy 30 fok köré, de előző rendszerrel nem volt ilyen probléma (év elején raktam újra), a legfrissebbel meg ezt csinálja.
(#39353) cog777: rasbian lite-ot használok, szóval szinte semmi nem fut. [Htop kép] [S-tui kép] látszik rajtuk, hogy nincs szinte terhelés rajta, és mégis 51 fokos, utána elindítottam a ventilátort, és csökkent a hőmérséklet. ház nélkül használom, úgyhogy az se lehetséges, hogy megrekedne a levegő benne.
Tudom, hogy ez meg se kottyanik neki, de feleslegesen van terhelve, fogyasztása is nagyobb gondolom, szóval jobb lenne megoldani.
-
vtomi2
őstag
Szaisztok!
Újraraktam egy pi 3B+t, viszont most folyamatosan forró az soc és az io csip is. Eddig belakva is csak meleg volt a borda rajta, most meg idle is 60 fokos a soc. Van valami ötletetek mi lehet ez? 3x újraraktam 2 sd kártyával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Hardcore café
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest