- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Köszi az ötletet, én is gondolkoztam ezen de elvetettem, mert nem akartam a tv-t is bekapcsolva hagyni csupán a zenehallgatás miatt. Vagy standbyban is megy a raspberry->hdmi->tv->jack out->hangfal dolog?
Szerk: Most olvasom hogy erre már más is reagált. Akkor ez így nem jó ugye?
-
Zamma
őstag
Sziasztok!
Új vagyok a témában, (bár sokat olvastam) lenne mégis több kérdésem.
Médiacentert szeretnék raspberryvel 3-al
Paraméterek:
- céloprendszeren futna (Openelec/Libreelec/OSMC), amelyik fürgébb az a nyerő
- leginkább netes zenehallgatás a cél free accounttal (Spotify, Deezer, Pandora, stb)
- filmnézés csak elvétve 500 MB-os usb-s külső Samsung-ról
- nem vagyok vájtfülű, de a jack-es audio kimenettől igényesebb megoldást keresek
- sima aktív bal, jobb+mély hanfalat kötnék rá
- egyszerű, sallangmentes kezelőfelület a cél
- kábeles netről frissülne autómatikusan a rendszer/addonok
- nem vagyok programozó, bejárt utat keresek
- androidos telefonról vezérelném
- szeretném karcsúsítani az árat, mert 38 ezer forintot erre nem költenékMelyik oprendszert ajánljátok?
Elég-e egy sima usb dac nekem, vagy inkább egy i2s-es felületű? Melyik modell vált be?
Melyik addonokkal érdemes próbálkozni?
Honnan érdemes kedvező áron megvenni ezt az egészet?Ezt állítottam eddig össze: Raspberry Pi 3 (39,90eur), HiFiBerry DAC+ light (27,90), Raspberry Pi bordák (3,10), HiFiBerry universal case (14,90), SDHC card, 16 GB - Samsung - Class 10 (8,80), HDMI cable, gold-plated 1,5m (1,95), Gyári táp, 5 V, 2.5 A (11,50)
Összesen 108,05 eur+szállítás
Én a reichelt.de oldalt találtam ahol szállítanak ide DHL-el 10 euróért.Minden ötletet, javaslatot, kritikát szívesen veszek!
Bocs a hosszú postért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged