-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danaf
csendes tag
válasz
lord.lakli #3813 üzenetére
Én Raspbmc-n próbáltam.
-
Danaf
csendes tag
Olvastam az átalakítóval kapcsolatos problémákról, de még nem tudom honnan szerezzek egyet.
HDMI->DVI átalakítóra gondoltam, azzal talán nincs annyi gond.Azonban xvid videókkal gondban vagyok. A hang tökéletes, de a video "lemarad", olyan mintha lassított felvételt néznék. Először hálózaton keresztül próbáltam, azután közvetlenül pendrive-ról is.
Az eredmény ugyanaz.A meglepő az, hogy a tesztvideók közül [link] simán ment az xvid-es.
Tapasztalt valaki esetleg ilyet?
-
Danaf
csendes tag
válasz
wassermann #3803 üzenetére
Nagyon köszönöm! Sikerült méretre igazítani a képet!
Egy átalakítót akkor is vennem kell. A tv-n nem túl jó az olvashatóság... -
Danaf
csendes tag
Ma meghozta nekem is a futár a "málnámat" a Revolt-tól.
Nagyon gyorsak voltak.Mivel nincs HDMI-s tv-m, csak RCA-n keresztül tudtam rákötni egy crt-s tévére.
Sajnos a kép széle "lelóg", de a próbaképpen felrakott xbmc nagyszerűen fut.Sűrgősen kerítenem kellesz egy átalakítót tft monitorhoz.
-
Danaf
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy "málnára", de nem tudom honnan rendeljem?Végigolvastam a fórumot és elég nagy kavarodás volt a magyar forgalmazó körül.
Ezt a céget találtam idehaza, de nem tudom rendelhetek-e tőlük:
[malnapc.hu]A külföldi rendelést csak a hosszú szállítási idő miatt szeretném kikerülni, de ha nem megy másképpen, akkor marad az RS vagy a Farnell.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest