Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Gerasz #43087 üzenetére
Az "irodai munka" része a fb-ozás, meg YouTube nézés? Ahhoz hogy megírj, kinyomtass, beszkennelj egy dokumentumot, hogy táblázatot kezelj, vagy fájlokat másolj ide-oda, és még n+1 dologhoz nem szükséges az online jelenlét. Úgy tűnik az "irodai munka" fogalmát is (újra)definiálni kell, mert mást értünk alatta.
Persze ettől még továbbra sem tud helyettesíteni egy általános használatra szánt "mezei" számítógépet (x86-os PC), még ha korosabb fajtából származik is.
-
azbest
félisten
válasz
Gerasz #41668 üzenetére
lehet nem sokan használják az analóg jack-et manapság, hanem a hdmi-n megy át a hang a tévébe.
Nem tudom most mi az alapértelmezett, régebben külön opcióval lehetett aktiválni a magasabb minőségű analóg hang módot [audio_pwm_mode]
-
Gerasz
aktív tag
-
cigam
titán
válasz
Gerasz #41643 üzenetére
Mikori Kodi? 1-2 éve belefutottam abba, hogy a Kodi YouTube hangja rossz volt analog kimeneten, miközben HDMI-n meg jó volt. Az egyedüli megoldás a Kodi downgrade-je lett. Szerintem itt is beszélgettünk róla annó. Szóval Kodi hang beállításaiban is nézz körül, haladó módra állítva. Elég sokmindent el lehet tekergetni ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest