- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
dejaris #16518 üzenetére
Nem hinném, hogy hamisítanák a pi-t. Inkább az az érdekes, hogy ha azon is made in uk felirat van, akkor az igaz-e, vagy esetleg a kínai gyártósorokon készült. Régebben minden pi-t kínában gyártottak, aztán fokozatosan tolták át a britt sony gyártósorra. De ezzel párhuzamosan is voltak kínában készült pi-k. A kifejezetten keleti piacra készült piros nyákosokról nem is beszélve és mindegyiket hivatalosan támogatta az alapítvány. Úgy értem, hogy a kínai verziók más gyártótól való memóriáinak támogatása miatt is jöttek ki frissítések. Piros pi2-ről viszont nem is hallottam még, szóval esélyes, hogy zöld nyákosakat gyártanak oda is.
Nameg a soc amelyre a pi épül kifejezetten a pihez készül, a régiből került médiajátszókba is, de az pi2 socja azt hiszem csak pi2-n van. Az alapítvány és a broadcom pedig szorosan fogja, hogy hová kerülhetnek a soc-ok. Emlékezzetek, hogy az odroid-w boardot is megfúrták a bejelentés után.
Esetleg a minőségbiztosítás körül lehet trükközés a kínai árusoknál, de ez is csak feltételezés részemről. Korábban hivatalos csatornán is árultak silányabb minőségű sorozatot.
-
szasanyi
félisten
válasz
dejaris #16503 üzenetére
Benéztem, és sajnos sok hasonló olvastam mint itt.
wassermann: szted nagyon sötét szemüveg kell, sztem elég elolvasni a topikban leírtakat. Még véletlenül sem szeretnék órákon át kínlódni ezért kizártam. Marad a céleszköz, ami semmi más nem tud azt viszont egyszerűen és instant. Sajnos jobbat (de legalább ugyanolyat) olcsóbban nem leltem.
Celtis: PayPal nincs, és mivel nem vásárolok sem annyit sem olyan helyen ahol kell így nem is lesz. A leírás az szép dolog, de akkor az itt leírt (szép számú és többféle) probléma miért van? És még lényegesebb amit már írtam: nekem csupán egy széleskörűen és kifogástalanul médialejátszó és kell semmi más. Ezek miatt ez nem nem jó lenne jó, habár olcsó (de az meg ugye önmagában kevés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Komplett 1151-es PC + ASUS 22" VS229H IPS monitor
- Számítógép, i7 9700, Gtx 1070 8gb, 32gb ddr4, 500GB nvme, 1TB hdd
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest