-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
larryking #9564 üzenetére
Az tudom hogy viszi 1080p-t is csak én még tennék rá egy Lightberry Ambilight szettet is
.
Hyperion wikiben az olvastam egy nem húzott Pi-n 50 leddel 2%-körül van. Ez mennyire lehet igaz szerintetek?
Mer ha az igaz akkor szerintem nem gond, hogy pluszban a film is menjen rajta
-
trance89
őstag
válasz
larryking #9189 üzenetére
nem csak a popcornokat hanem a médialejátszók túlnyomó többségét is, amúgy sztem az openelec 4.2-től kezdve érezhetően gyorsult a masina mindenféle oc nélkül, már nem látok kissebb laggokat sem a menüben és mintha gyorsabb lenne a reakcióideje is
azt már csak hozzátenném hogy már így is jóval gyorsabb/megbízhatóbb a működése mint a wdtv streaming amiről áttértem -
sad_Vamp
őstag
válasz
larryking #9185 üzenetére
Szabad tudni, hogy a Popcorn-nal mi bajod volt? Én pl. nagyon ritkán találok olyan file-t amit nem visz, vagy nem jól visz. Egyetlen probléma ha az MKV-be nincs beágyazva a felirat, akkor ezt gépen kell megtennem. a YT u.o. gagyi rajta mint bármelyik TV-n böngészni meg inkább meg sem próbáltam se a Popin, se smartTV-n.
Amúgy azok a direct RPi-s Noobs-os samsung SD-k megfelelően gyorsak az oprendszer futtatására? (most van bundleban model B+ meg kártya)
-
sztanozs
veterán
válasz
larryking #9061 üzenetére
nem neked DonThomasino-nak...
Egyedül a DTS-sel birkózik meg nehezen, mivel az Alapítvány nem engedélyzhette a HW dekódolást a chipset-en liszensz okokra hivatkozva. Ha a TV/erősítő/médiaközpont megbírkózik vele, akkor DTS passthrough-val gond nélkül megy - anélkül kell neki egy kis overclock.
-
azbest
félisten
válasz
larryking #9000 üzenetére
A B+ kevesebbet fogyaszt, ellenben konfigurálható, hogy mennyire legyen terhelhető az usb portja. Ezt már írtam is neked korábban, csak lehet átsiklottál felette
[link]
A 600mA az alapértelmezett korlát, ha nincsen bekapcsolva a nagy áramú mód. Bekapcsolva már 1200mA, csak bírja a táp is.
A B+ megfelelő beállítással és erős táppal egyedül is képes meghajtani egy mobilwinyót is a hírek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- E-roller topik
- Posta, csomagküldés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged